2777
2789
عنوان

دیشب این خواب رو دیدم و امروز❗️

174 بازدید | 19 پست

دیشب تو خوابم من بودم و دوستم و کراشم،خواب دیدم که:از دوستم یه سوالی پرسیدم،بعد کراشم میگه به تو ربطی نداره،بعد منم رفتم بهش بگم که تو مگه R هستی؟که گفت نه تو برام فرق داری...گفتم چه فرقی گفت تو برای من متفاوت هستی(مثلا اونم عاشقم شده بود😂)

بعد امروز دقیقا همین اتفاق افتاد من یه سوال پرسیدم اون جواب داد(مودبانه)بعد بهش گفتم تو مگه زبون R هستی؟گفت آره.بعد هم نگاه کرد و خندید...البته که یکم هم که نه بلکه خیلی آروم و درونگراست و بحث ادامه پیدا نکرد...

یعنی واقعا مثل توی خواب عاشقم شده؟

میدونم احمقانست ولی خب دلم رو به این خوش کردم فعلا...

امضا بهونست،تو جات توی قلبمه(A)...🫂🫀

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ولی تقریبا تمام اتفاق های توی خواب افتاد😂

خب چون بس بهش فکر کردی 

که اینو بگه من اینو بگم 

وگرنه نمیشه بگی خوای مثلا حقیقت بوده و ...

https://abzarek.ir/service-p/msg/2047625ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

خب چون بس بهش فکر کردی که اینو بگه من اینو بگم وگرنه نمیشه بگی خوای مثلا حقیقت بوده و ...

خب واقعیت این بود که من کلا خواب دیشب رو فراموش کرده بودم و وقتی حرفون تموم شد یادم اومد که عِ دیشب یه همچین خوابی دیدم و خر ذوق شدم...

خب واقعیت این بود که من کلا خواب دیشب رو فراموش کرده بودم و وقتی حرفون تموم شد یادم اومد که عِ دیشب ...

بعید میدونم 

حقیقتا یه بخشیش ساختگی مغز😶

مگه اینکه بارها و بارها این اتفاق افتاده باشه

https://abzarek.ir/service-p/msg/2047625ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

بعید میدونم حقیقتا یه بخشیش ساختگی مغز😶مگه اینکه بارها و بارها این اتفاق افتاده باشه

کلا رو کسایی که کراش دارم این اتفاق برا میفته

یه مدت رو پسر عموم کراش داشتم که بابام و عموم قهر بودن عموم مرد باز هم بابام با خانوادش آشتی نکرد یه شب خواب دیدم پسر عموم برای بابام یه دسته گل آورده با مامانش و... بعد آشتی کردن.شاید باورت نشه ولی صبح جز به جز این اتفاق رخ داد‌...