2777
2789
عنوان

با گوشت کوب برقی چیا درست میکنید

199 بازدید | 15 پست

سلام عزیزان، گوشت کوب برقی استفاده میکنید؟ توی درست کردن چه غذاهایی باهاش کار میکنید ، خودم میخوام حلیم درست کنم میخوام آخر بکوبم. شما تجربه هاتون رو میگین لطفا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من میخام بخرم برا پوره کردن سوپ نی نی م

برای این کار معرکست. سوپ نی نی بدون اینکه مواد رو نگینی کنی، و چند برگ جعفری رو حتی خورد کنی ، می‌ریزی تو قابلمه یا زودپز بعدش با گوشت کوب میکنی و پوره میشه . عالیه. 

چه خوب، لواشک بدون هسته؟

اره عزیزم،سیب،هلو،زردالو هر چی تو یخچال مونده باشه هسته شو میگیرم قاچ میکنم با نصف لیوان آب میزارم بپزه،یه کم که له شد و آبش کشیده شد، گوشتکوب برقی میزنم اصلا دیگه اثری از پوست میوه نمیمونه،بعد میزارم تو سینی خشک بشه

رب آلو، کشک و بادمجون، پوره سیب زمینی، بعضی از غذاهای بچه م

برای حلیم خوب نمیشه. چون حلیم باید کوبیده بشه و گوشتش ریش ریش بشه تا کش دار بشه. گوشتکوب برقی بزنی گوشت رو پوره میکنه و دیگه کشدار نمیشه.

رب آلو، کشک و بادمجون، پوره سیب زمینی، بعضی از غذاهای بچه مبرای حلیم خوب نمیشه. چون حلیم باید کوبیده ...

خب گوشت رو در میارم جدا ریش میکنم ، برای گندمش خوبه پوره میکنه دیگه، نمیکنه؟