اول از همه اینو بگم که واقعا به من مربوط نیس و هرکسی مسئول زندگی خودشه ولی خب نمیدونم چرا فکرمو مشغول کرده 🫤🚶🏼♀️
این خانومه ک فامیلمون ی زندگی عاشقانه ای با همسرش داشتن و دو تا بچه ی پسر ی دختر بعد فوت همسرش ۶ ماه ک گذشت این خانومه ازدواج مجدد میکنه با ی آقایی که به نظر من اصلا در شان این خانومه نیس
اینم بگم وضعیت مالی خانومه خودش اوکیه و زن مستقلیه و میتونه از عهده خودش بر بیاد حالا همسرش کار درست حسابی هم نداره و ظاهرشان همچین تعریفی نیس خلاصه الان فک کنم ۶ یا ۷ ماهی هس ازدواج کردن جالب اینجاس الان فامیلمون باردارم هس ۳۰ هفتشه
اینجاش برام تعجب برانگیزه این خانومه همیشه عاشق بچه هاش بوده و خیلیییی رو بچه هاش و تربیت بچه هاش رو درس و مشقشون حساس بوده یعنی حاضر بوده جونش بره ولی ی خار تو پای بچه هاش نه اصن چطوری دلش اومد بالا سر این بچه ها همچین ناپدری بیاره
الان دخترش ک هیچی ولی پسرش که تیزهوشان درس میخوند اخراج شده از مدرسه و کلا دیگه درس درست حسابی نمیخونه و با پسرای هم سن و سال خودش همش تو خیابونا الکی میگردن
🫤🫤🫤🚶🏼♀️
من نمیگم ازدواج مجدد نکنه ولی خب نمیتونم هضمش کنم🫤 میتونست یکم بیشتر صبر کنه و البته با یک فرد مناسب تر🫤🫤🚶🏼♀️