2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم

خوبی

من یه بچه میشناسم که میکروسفاله

الان دو سال و نیمشه

بخاطر ازدواج فامیلی مشکل پیدا کرده

از نظر راه رفتن و نشستن و... عادی هست اما حرف نمیزنه

مثلا شاید در حد سه چهار تا کلمه

و اینکه از نظر ذهنی هم مشکل داره

اما خب غذا میتونه خودش بخوره با وسایل بازی میکنه و...

پسر منم میکروسفاله هست اما نه از نوع میکروسفال اولیه

پسر من بدو تولد دور سرش عادی بود ۳۳ بود منتها بخاطر خفگی موقع تولد دور سرش کند رشد کرد و ملاجش زود بسته شد میکروسفاله ثانویه داره پسر من...

الان حدودا سه سال و نیمشه

دور سرش ۴۵ هست

و متاسفانه حتی نمیتونه بشینه و حرف هم نمیزنه

و فقط گردن میگیره

اونم با هزار بدبختی و خرج و کاردمانی و...

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
سلام عزیزم خوبی من یه بچه میشناسم که میکروسفاله الان دو سال و نیمشه بخاطر ازدواج فامیلی مشکل پید ...

تاتی جون منو یادته سوالم راجب تیروئید بود ازت

حالا یه سوال دیگ دارم ازت 

من خ میترسم بهتم گفتم ک بچه ی منم بخاطره بندناف سخت دنیا اومده الان نزدیک دوماهشه ۲سانت رشد کرده دور سرش دکتر گف احتمالا بیمارستان اشتباه گرفته اخه سونو وام ار ای مشکل نداش 

ولی من دلم اروم نیس میگم از کجا بفهمم اخه ۲سانت خ کمه تو دو ماه شما از کجا فهمیدین؟

تاتی جون منو یادته سوالم راجب تیروئید بود ازت حالا یه سوال دیگ دارم ازت  من خ میترسم بهتم گفت ...

سلام عزیزم 

آره یادم اومد

ببین گلم واقعیت اینه که کم رشد کردن دور سر بچه مسئله ای نیست که بشه به راحتی ازش گذشت

اما خب بازم باید پیگیری و کنترل بشه و اگه تکاملش از همه نظر نرمال و خوب باشه ممکنه ژنتیکا سر بچه کوچیک باشه

تو تاپیکت دیدم که گفتی دور سرش موقع تولد ۳۸ بوده

بنظرم اشتباه اندازه گیری بوده و بخاطر این الان فکر میکنن کم رشد کرده

درکل توصیه من اینه که ضمن اینکه نگران نباشی اما پیگیری و کنترل کنی و احتمال خطا زیاده

راستی بچه من خیلی فرق میکنه گلم

بچه من کلا خفه شده بود وقتی دنیا اومد و رنگش سیاااه و کبود شده بود و با اکسیژن برگشت

سلام عزیزم  آره یادم اومد ببین گلم واقعیت اینه که کم رشد کردن دور سر بچه مسئله ای نیست که بشه ...

برا شمارو از کجا فهمیدن ؟ملاجش کی بسته شد؟

منو ببخش ک سوال میپرسم دو روزه شب و روز ندارم

برا شمارو از کجا فهمیدن ؟ملاجش کی بسته شد؟ منو ببخش ک سوال میپرسم دو روزه شب و روز ندارم

پسر منو از همون کوچیکی که رشد دور سرش کم بود و تعقیب بینایی نداشت و میخندید متوجه شدن

ملاجش هم فکر کنم ۵ ماهگی بسته شد خیلی زود بسته شد

خداهش میکنم گلم نگران نباش 

سلام عزیزم  آره یادم اومد ببین گلم واقعیت اینه که کم رشد کردن دور سر بچه مسئله ای نیست که بشه ...

خيلي سخته واسه يه مادر.

زايمانتون طبيعي بود؟ منم زايمانم طبيعي و سخت بود. بچه ام رو با مكش كشيدن بيرون.