2777
2789
عنوان

عشق پزشکی داره روانیم میکنه 😭

1201 بازدید | 31 پست

پشیمونم از انتخاب رشته من نمیخوام برم  پیرا پزشکی😭😭😭😭 خدایا برام معجزه کن  خودت شاهد   تلاشم بودی درسته کم کاری داشتم ولی هر سال با ابن تراز من دکتر میشدن😢😔😭یعنی اگه امسال نشه  باید   بمونم تا کنکور405؟ 😔😭😭😭😭

وا چرا 405؟

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

وا چرا 405؟

چون دو سال محروم میشه اگر نخواد بره دانشگاه
میتونه یه ترم بره انضراف بده..

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون دو سال محروم میشه اگر نخواد بره دانشگاهمیتونه یه ترم بره انضراف بده..

اها اره راست میگی فکر کردم میخواد بگه تا 1404 نمیرسمم میخواستم بتوپم بهش  

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

عزیزم مصاحبه بورسیه پزشکی مگه نیاورده بودی؟ قبول شدی مصاحبش ؟ فکر کنم پزشکی بیاری اخه ترازت خیلی خوب بود 

منم عشق به پزشکی داره روانیم میکنه نمستونم پیرا پزشکی برم از طرفی اگر امسال هم مردود بشم خانوادم دیگه نمیزارن کنکور بدم 

خیلی شرایط سخته :) درکت میکنم 

تنفر بعضی وقتا آدم رو روانی میکنه ... مثل خودم که فقط یه پله دیگه تا روانی شدن نیاز دارم .

عزیزم مصاحبه بورسیه پزشکی مگه نیاورده بودی؟ قبول شدی مصاحبش ؟ فکر کنم پزشکی بیاری اخه ترازت خیلی خوب ...

من بعد پزشکی  و فیزیو پرستاری زدم🥲مردود نمیشم ولی کاش مردود میشدم😢😭😔 تعهدی خوزستان میخاستم   رتبه بد دادن خیلی بدبختم واقعا با این درصدا باید برم  پرستاری  همش دارم خودمو امیدوار میکنم  که من در میام 

چرا   دعوت شدم ارتش   ولی چ فایده 30 برابر ظرفیت دعوت  کردن همش دوتا میخان  ی عالمه دختر خوزستانی دیدم تر ازشون بهتر من  همه هم قبول شدن  رد نشدن

من بعد پزشکی و فیزیو پرستاری زدم🥲مردود نمیشم ولی کاش مردود میشدم😢😭😔 تعهدی خوزستان میخاستم رتب ...

از کجا میدونی رد شدی اخه مصاحبشو قبول شدی به احتمال خیلی زیاد میاری ناراخت نباش عزیزم :) پارسال دوازدهمی بودی درسته؟ من واقعا دعا میکنم رد شم بخونم امسال دوباره  

برات دعا میکنم به ارزوت برسی 

تنفر بعضی وقتا آدم رو روانی میکنه ... مثل خودم که فقط یه پله دیگه تا روانی شدن نیاز دارم .

دورت بگردم من عزیز دلم دعا کن ی پزشکی بیارم😭

انشالله عزیزم  میاری مطمعنم 🥺🥺🥺❤️❤️❤️❤️

انشالله عزیزم میاری مطمعنم 🥺🥺🥺❤️❤️❤️❤️

دورت بگردم الهی اینقد نیت کردم حقوقم میبخشم  بدبختا💔 یک میلیون میزارم تو زیارتگاهی ک نذر کردم   دوتا بره میکشم  نذر کردم ببخشم بقیه💔😭  کاش تعهدی در بیام انشالله توام به هدفت میرسی قشنگم