2777
2789
عنوان

شوهرای خواهر شوهرام

| مشاهده متن کامل بحث + 10452 بازدید | 256 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر کنم یکمی حسودی البته ببخشید 

الان مثلا زنه بزرگتر از مرد هست چه چیز منفی هست ک این طوری گفتید ؟ 

مرد اگه داشته باشه به جز اینکه خرج زن و بچه ش کنه مگه چکار باید کنه ؟؟ زن هم همین طور 

با هم تلاش میکنند تا زندگی بسازند 

بعدم مدیریت بلدند 

من تو دوسال دوستم شوهرش رو چنان کشوند بالا ک همه موندند  ، خونه ، ماشین شاسی ، سفر خارجی 

تو عمرشون هیچ کدومشون هیچ جا نرفته بودند به گفته خودشون 

مردی ک به زنش اعتماد کنه ، زن میتونه مدیریت کنه مالش رو و به همه جا برسه 

اینی که من میگم یکی شون از پدری یه سرمایه هنگفتی داره که میشه گفت میتونه خرج چندتا خانواده رو بده.بر ...

واقعا اینقدر کوته فکری که فکر میکنی دعا، تااازه اگر دعای واقعی و دعا نویس واقعی تو این دوره و زمونه باشه، میتونه به صورت دراز مدت خوشبختی و هماهنگی و سازگاری ایجاد کنه؟!

دست از زیر و بم کردن زندگی مردم بردار...

روی خودت تمرکز کن

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
انقدر رفتار این سه خواهر و فرهنگ شون پایین که اگه پول نبود حتی کسی نگاهم بهشون نمینداخت طوریکه شوهرا ...

نشد دیگه! 

شما اول گفتی تو جمع چشمشون به دهن زنشونه فلانه حالا میگی از حرف زدن زنشون خجالت میکشن! چند چندی‌ عمو؟؟🫥

هر چه به جز «خیال او» قصد حریم دل کند/ در نگشایمش به رو..از در دل برانمش❤️

مامان بزرگ خدا بیامرزم میگفت بعضی زنا اونجاشون از طلاس

ببین ماام از اینا داریم اطرافمون برای منم سواله ولی واقعا جواب علمی براش پیدا نکردیم به همون حرف مادربزرگم اکتفا میکنم😂

نشد دیگه! شما اول گفتی تو جمع چشمشون به دهن زنشونه فلانه حالا میگی از حرف زدن زنشون خجالت میکشن! چند ...

باهمین رفتار زشتشون هم دم نمیزنن شاید شوهرای ما ناراحت بشن مل ادای مامان باباشون و دربیاریم اما دامادای اونا نه

شانس ربطی نداره

شانس هم میتونه باشه. بعضی ها شانس میاد دم خونشون اما نمیتونن درست انتخاب کنن . یه فردی که تو زوایای مختلف زندگیش موفقه نمیتونه از شانس خوبش باشه بلکه احتمالا عاقله و تصمیمای درست میگیره

بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬
ببین اصن یه جور عجیبی ان انگار غلام حلقه به گوشن تو جمع چشماشون به دهن زناشون.حالا هرسه تا سرتر از ز ...

خواهرشوهر منم همینطوریه

شوهرش پولداره و به حرف زنشه

زندگیشون خیلی خوبه

من میگم یا شانسه یا دعا