2777
2789

من شوهرم سرکاره اومدم کرمانشاه خونه بابام بمونم ی مدت تا شوهرم میاد با خانواده شوهرم زندگی میکنم تا از طرف محل کار شوهرم بهشون خونه بدن  سختمه خونشون بمونم راحت نیستن باهاشون گفنم بیام خونه بابام   دوستم گفت لباساتو بذار تو اسنپ برام بفرست منم از شوهرم اجازه نگرفتم هیچی بهش نگفتم که میخوا اسنپ بگیرم برم دم در میدونستم بابامم بفهمه عصبانی میشه شر به پا میکنه ولی گفتم بابام فعلا سرکاره نمیاد از شانس بده من بابام یهویی اومد میگفت همسایه هاتورو ببین پیش این ماشین با خودشون چی فکر میکنن آبرومون میره دیگه رفتی حق نداری بیای همش شروع کرده دختر ب درد نمیخوره پسر خوبه دختر مایه ابرو ریزی اومدم با شوهرم درد دل کنم گفتم اسنپ گرفتم لباسا رو ببره ناراحت شده بابام حالا یکی نیست شوهرمو آروم کنه میگه پیش بابات باید بیام بزنمت میدونم بابامم خوشحال میشه

۸/۱۲/۱۴۰۲❤️🤪💍💓پروفایلم خودم هستم کپی🚫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از اونطرف مامانم انگار نوکرشم. همش ازم کار میکشه آخرشم ناراضیه‌ قربون صدقه داداشام میره از هیچ جا شانس نیاوردم کاش حداقل شوهرم خوب بود

چرا انقد عجیب غریبن این پدر زن و دامادینی چی ک میخام بزنم و فلان البته فرهنگ ها متفاوته ولی خب شعور ...

اره ربطی نداره بخدا عموهام فامیلام هیج کدام اینطور نیستن شانس من بابام اینطوره تازه شوهرمم همشهریم‌ نیست از ی قوم دیگست

از اونطرف مامانم انگار نوکرشم. همش ازم کار میکشه آخرشم ناراضیه‌ قربون صدقه داداشام میره از هیچ جا شا ...

متاسفانه خانوادت پسر دوستن

ینی دختر رو فقط تا یه سنی بزرگ کردن ک بدن شوهر بره فقط جلو چشمشون نباشه مث خانواده مادری منن ک وضع پدربزرگم توپه هر چی داره میده پسراش الان میلیاردرنن

دختراش مث گداها زندگی میکنن

متاسفانه خانوادت پسر دوستنینی دختر رو فقط تا یه سنی بزرگ کردن ک بدن شوهر بره فقط جلو چشمشون نباشه مث ...

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️خدا لعنتشون کنع اعصابم داغون شده این چندروز که اینجام دلم خوش بود شوهرم میاد منو میبره شهر خودشون که اونم قراره بیاد منو بکشه جلو چشم بابام 

یعنی مردم اون محل تا حالا اسنپ ندیدن ؟ مشکل از طرز فکر خودشونه متاسفانه

مثلا مرکز شهریم اینا انگار از پشت کوه اومدن فکر میکنن همه مثله خودشون فکر میکنن

خب سیاست نداری دیگه.... شوهرا جنبه ندارن اگه بفهمن خونوادت حساسن بدتر نقطه ضعف میاد دستشون... من خودم شوهرم اصلا تو فاز این چیزا نبود خواهراشم خیلی راحت همه جا میرفتن... بعد برعکس خونواده ی ما حساس بودن دقیقا مث همین بابات که میگه دختر آبرو بره و همسایه ها چی میگن تازه بدتررر... من دهه شصتیم اون موقع ها که ازدواج نکرده بودم (20سال پیش) میگفت اگه در زدن دختر نباید درو باز کنه اگه تلفن زنگ خورد دخترنباید برداره و... بعد اونموقع ما نامزد بودیم شوهرم اخلاق بابامو فهمید البته تقصیر خودم بودم سیاست نداشتم بهش گفتم.. شوهرمم شد یکی بدتر از بابام فک کن اگه زنگ میزد خونمون من گوشی رو برمیداشتم ناراحت میشد میگفت دختر نباید گوشی برداره(اون زمان شماره رو صفحه گوشیا نمی افتاد) الانم با اینکه سالها گذشته تا یه چیزی میشه از قصد جلوی بابام میگه که من مقصر شناخته بشم... به قول مامان بزرگ خدا بیامرزم شوهر آدم به وقتش از صدتا دشمن بدتره🥺💔

خب سیاست نداری دیگه.... شوهرا جنبه ندارن اگه بفهمن خونوادت حساسن بدتر نقطه ضعف میاد دستشون... من خود ...

من شوهرم کلا از اول خراب بود و بدبین به همه چیز شک داره 

وای چقدر بد🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️بابای منم شماره ناشناس حق نداریم جواب بدیم همش میگم خدایا من بابام انقدر بد بود چرا بهش دختر دادی اینطور بدبخت شدم 

خدارحمتشون کنه درست گفتن من امروز خیلی حالم بد بود مثلا اومدم درد دل کنم که بدتر شد

منم کرمانشاهیم متاسفانه یاازاین وربوم افتادن یاازاونوربوم حدتعادل نداریم ...

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️اره والا همه جا اینطوره به کرمانشاه ربطی نداره شوهرم خرم ابادیه لره از بابام بدتره