۱ مهر میگه سطح کلاس ضعیفه، مدام داخل دفتر و پیش معلم ها از درس و ادب دانش آموزان شکایت داره. همه دانش آموزان از پیش دبستانی همین مدرسه بودن و جزو دانش آموزان قوی هستن. داخل جلسه اولیا مربیان گفته ریاضی حفظ هستن و سطح کلاس ضعیفه، حتی نشستن داخل کلاس بلد نیستن. ظاهرا نی خوا. به کلاس خصوصی بکشونه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
معلما چشون شده نصف تاپیکا شکایت از معلمه. خب بچه مدرسه میره ک آموزش ببینه دیگه قرار نیس از قبل بلد ب ...
به خدا استرس گرفتم زیر چشم هام کبوده سال قبل بچه خرد سال داشتم افسردگی بعد زایمان داشتم علاوه بر شهریه کلی هزینه کلاس خصوصی دادم دخترم ریاضی عالی شد. ۳ ماه تابستون استراحت کرد ۳ تا غلط جزئی داشتن نه کلی شروع کرده
اینا فقط ب فکر پولن. ای کاش همون دولتی میزاشتی. حالا امسال رو رد کن دیگه نمیشه دعوا کرد ک. سال دیگه ...
به امید آموزش بهتر هزینه میکنیم میفرستیم غیر انتفاعی اون هم معلم می خوا بکشونه خصوصی. خوب اگ. بازدهی غیر انتفاعی و خصوصی یکی هست( که شنیدم و دیدم مدارس دولتی کم از غیر انتفاعی ندارن) خوب میزاشتم دولتی هزینه کلاس خصوصی میدادم