2777
2789
عنوان

معلم پایه سوم دخترم مدام از

338 بازدید | 14 پست

۱ مهر میگه سطح کلاس ضعیفه، مدام داخل دفتر و پیش معلم ها از درس و ادب دانش آموزان شکایت داره. همه دانش آموزان از پیش دبستانی همین مدرسه بودن و جزو دانش آموزان قوی هستن. داخل جلسه اولیا مربیان گفته ریاضی حفظ هستن و سطح کلاس ضعیفه، حتی نشستن داخل کلاس بلد نیستن. ظاهرا نی خوا. به کلاس خصوصی بکشونه

واقعا خسته شدم کم اوردم، همیشه استرس میده، با معاون صحبت کردم گفتم جطور تا کلاس دوم معلم ها همه راضی بودن، کارنامه ها خیلی خوب بود، بچه ها مودب بودن، معلم اشتباه ارزیابی میکرد، امتحان ماهانه که مدیر و معاون برگزا. می‌کرد و تصحیح اوراق می‌کردن همیشه همین دانش آموزان عالی بودن. چرا کلاس سوم از ۷ مهر خانم معلم میگن ضعیف هستن و حتی آداب کلاس نشستن بل. نیستن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معلما چشون شده نصف تاپیکا شکایت از معلمه. خب بچه مدرسه میره ک آموزش ببینه دیگه قرار نیس از قبل بلد ب ...

به خدا استرس گرفتم زیر چشم هام کبوده سال قبل بچه خرد سال داشتم افسردگی بعد زایمان داشتم علاوه بر شهریه کلی هزینه کلاس خصوصی دادم دخترم ریاضی عالی شد. ۳ ماه تابستون استراحت کرد ۳ تا غلط جزئی داشتن نه کلی شروع کرده

حالا اگه همین معلم به بچه هاتون نرسه و بره سال بعد میاین ناراحتی میکنید که چرا معلم به دانش آموزان خ ...

خوب من هم میگم برسه دیگه، وظیفه معلم چیه؟ تدریس و رفع اشکال. این خانم نمیتونه رفع اشکال کنه؟ باید تعارف کلاس خصوصی بکنه؟

به خدا استرس گرفتم زیر چشم هام کبوده سال قبل بچه خرد سال داشتم افسردگی بعد زایمان داشتم علاوه بر شهر ...

اینا فقط ب فکر پولن. ای کاش همون دولتی میزاشتی. حالا امسال رو رد کن دیگه نمیشه دعوا کرد ک. سال دیگه مدرسه شو عوض کن. 

آها این معلمه رفع اشکال نمیکنه مگه؟؟؟؟نمیرسه به بچه ها؟؟

نه عزیزم مدام داره سیگنال میده همه جا که کلاس ضعیفه و ..... به خدا تو این شرایط اقتصادی با دو تا بچه نباید هزینه اضافی به خانواده تحمیل بشه

اینا فقط ب فکر پولن. ای کاش همون دولتی میزاشتی. حالا امسال رو رد کن دیگه نمیشه دعوا کرد ک. سال دیگه ...

به امید آموزش بهتر هزینه میکنیم می‌فرستیم غیر انتفاعی اون هم معلم می خوا بکشونه خصوصی. خوب اگ. بازدهی غیر انتفاعی و خصوصی یکی هست( که شنیدم و دیدم مدارس دولتی کم از غیر انتفاعی ندارن) خوب میزاشتم دولتی هزینه کلاس خصوصی میدادم