2777
2789

با همچین آدمی چه طور باید رفتار کرد . همش میگفت برادر بزرگم میلیادره ، فلانه بعدش می فهمم داداش کلا توی روستا زندگی میکنه ، یعنی اصلا هم وضع مالی خوبی نداره . یه دروغ های شاخداری میگه که آدم هاج و واج می مونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پدربزرگ من بهشون خونه داده ، بعد برگشته میگه شان من زندگی تو همچین محله ای نیس باید تو بالا شهر خونه داشته باشم . حالا خونه بابای خودش توی پایین شهره جمعا ده نفر آدم توش جا نمیشن . آخه این حرفه پیش ما میزنه

اعتماد به نفس خیلی خیلی پایینی داره دکتر هلاکویی درباره آدم دروغگو میگه وقتی بایه آدم دروغگو مواجه شدید که صحبتهاش همه دروغ بود وشما متوجه دروغش شدید دیگه چرا حرص بخورید اون که میدونه داره دروغ میگه و ته دلش استرس داره شما هم که میدونید داره دروغ میگه پس ولش کنید🙂

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
اعتماد به نفس خیلی خیلی پایینی داره دکتر هلاکویی درباره آدم دروغگو میگه وقتی بایه آدم دروغگو مواجه ش ...

دقیقا اونم می دونه دروغه ماهم میدونیم دروغه ، خودشم مطمئنه که ما از دروغش خبر داریم ولی بازم دروغ میگه

متأسفانه فامیله، همش هم خونه بابابزرگم پلاسه نمیره خونه خودش

باهاش حرف نزن وقتی هم دیدی شروع کرد دروغ گفتن خودتو بزن به اون راه گوش نده و بزن تو حرفش یا یه دفعه ضایعش کن که دیگه تکرار نکنه ، من دو سه نفر اینجوری دیدم لامصبا پرحرف هم هستن  هر چی تو تخیلشونه  میگن ما هستیم

دقیقا اونم می دونه دروغه ماهم میدونیم دروغه ، خودشم مطمئنه که ما از دروغش خبر داریم ولی بازم دروغ می ...

چون خودش رو از شما پایین‌تر میبینه وبا دروغ گفتن اعتماد به نفس کاذب میگیره ولش کن بزار توحال خودش باشه به اندازه کافی حالش بد هست

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
پدربزرگ من بهشون خونه داده ، بعد برگشته میگه شان من زندگی تو همچین محله ای نیس باید تو بالا شهر خونه ...

میگفتی کسی جلوتو نگرفته  خونه بالاشهر بخری  ،منتظریم بیایم خونت ببینیم حتما ببرمون