2777
2789

خانوما سلاملکم،

من بعد سالها قرص ضدبارداری مو این ماه قطع کردم (یاز میخوردم) و میخوام کم کم شروع کنم به اقدام. حالا گلاب به روتون پنج روز از موعد پریودم گذشته ولی خبری نیست. بیبی چک هم گذاشتم و منفی بود (با اینکه امیدی نداشتم خودمم چون روزای مهم رو چیز نکرده بودیم). هرازگاهی هم فک میکنم علائم پریودو دارم ولی باز میرم چک میکنم میبینم خبری نیست.

کس دیگه ای هم هست که اینجوری شده باشه؟ دلیلش معلومه؟ چیکار کنم؟

متشکرم

تغییرات هورمونی فصلی.. استرس.. خوردن مواد غذای طبع گرم ..یاکیست تخمدان و... باعثشه(:

به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید  تا استقلال بی سرور نماند ... !!!!    من(سوگندپرسپولیسیپرسپولیسیم  و پرسپولیسی خواهم ماند!! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تغییرات هورمونی فصلی.. استرس.. خوردن مواد غذای طبع گرم ..یاکیست تخمدان و... باعثشه(:

منم پرسپولیسی ام از قضا    والا اتفاق خاصی نیفتاده فقط قرصمو قط کردم. دو ماه پیشم یه آزمایش دادم که کیست اینا نداشتم.

تا چند روز صب کنم بعد برم دکتر به نظر شما؟

منم پرسپولیسی ام از قضا     والا اتفاق خاصی نیفتاده فقط قرصمو قط کردم. دو ماه پیشم یه آزم ...

ایول دمت گرم پرسپولیسی(:

قرص عوارض داره حتی ممکنه پری دوهفته بشه یااصن دوماه پری نشه .. 

چون هورمونات تغیرات داشته ... پس خداروشکرکیست نداری(: 

تغییرات هورمونیه  به احتمال زیاد..

مطمنی باردارنیستی؟ اگ نیستی رازیانه دم نوش درست کن و4-3روز بخور پری میشی احتمالن .....اگ نشدی..

برودکتر حتمن(:

به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید  تا استقلال بی سرور نماند ... !!!!    من(سوگندپرسپولیسیپرسپولیسیم  و پرسپولیسی خواهم ماند!! 
تغییرات هورمونی همینجوری پیش میاد آخه؟ دکتر برم یا صبر کنم باز؟

همینجوری ک نه. با تغییر فصل یا استرس. نمیدونم والا ولی بیشتر بخاطر هورموناس اگه زیادی دیر شد حتما برو ممکنه کیست باشه

عشق آمد که مرا با تو هم اندازه کند ❤️
همینجوری ک نه. با تغییر فصل یا استرس. نمیدونم والا ولی بیشتر بخاطر هورموناس اگه زیادی دیر شد حتما بر ...

یه هفته دیگه صبر میکنم ببینم چی میشه. درد و حس پریود دارم آخه   

سلام پانی جان اولین اقداما پریودو بهم میریزه. چه برسه که شما روش پیشگیری قبلیتم قرص بوده و الان قطع ...

عه؟ جدی؟ یعنی اقدام خالی باعث میشه پریود جلو عقب شه؟ کاری باید بکنم یا نه صبر کنم تا منظم شه؟ آخه برای اقدام لازم دارم بدونم کیه تخمک گذاریم. اینجوری نامرتب باشه که نمیفهمم   

عه؟ جدی؟ یعنی اقدام خالی باعث میشه پریود جلو عقب شه؟ کاری باید بکنم یا نه صبر کنم تا منظم شه؟ آخه بر ...

اسپرم وارد بدنت شده هورموناتو یکم بهم ریخته 

بهت توصیه میکنم این ماه کیت بزنی. خیلی دقیقه بنظرم. انقدرم مجبور نیسی بشمری و گوش به زنگ علائم باشی 

ایول دمت گرم پرسپولیسی(: قرص عوارض داره حتی ممکنه پری دوهفته بشه یااصن دوماه پری نشه ..  چون ...

ببین نوزدهم سیکل به بعد چیز داشتیم که فک کنم دیر بود چون قبلش شوهرم مسافرت بود. دیروزم ازین بیبی چک نواریا گذاشتم منفی بود. فکرم نکنم فوری اولین ماه بشه و همه بم گفتن اقلا شیش هفت ماه طول میکشه...
دیگه نمیدونم والا

اسپرم وارد بدنت شده هورموناتو یکم بهم ریخته  بهت توصیه میکنم این ماه کیت بزنی. خیلی دقیقه بنظر ...

کیتو همینجا شنیدم و خوب وارد نیستم چیه. اول باید این پریوده رو بشم برای ماه بعد بذارم دیگه نه؟