سلام دوستان میخواستم بدونم شما تو راه پله خونه هاتون چی دارید؟ مثلا چه گلایی یا تزیناتی چی میذارید؟ تابلو یا هر چیز دیگه ای...
اگه عکس بذارید که بهتر بهتر میشه
پیشاپیش تشکر برای وقتی که میذارید
باردار نیستم ، واسه رسیدن به هدفمه .... کااااهش وزن ، حداقل ۱۰ کیلو عااالی عاااالی میشه.... به امید خدا که ایندفعه میتونم و مث دفه های قبل شکست نمیخورمممم
بازدید کننده های عزیز نظراتتونو از ما دریغ نکنییید
باردار نیستم ، واسه رسیدن به هدفمه .... کااااهش وزن ، حداقل ۱۰ کیلو عااالی عاااالی میشه.... به امید خدا که ایندفعه میتونم و مث دفه های قبل شکست نمیخورمممم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔
خونمون آپارتمانیه..تو راه پله ها که غیر از گلدون چیزی نمیشه گذاشت.
چه گلایی میذارید ؟ من چندبار گذاشتم نااابود شدن
من دونوع برگ بیدی گذاشتم تابستون که میشد نابود میشدن بیچاره ها
[QUOTE=47469103]نه اتفاقا مخصوص راه پلس😅😅[/QUOTE..مرسی از راهنماییت