2777
2789

نظرتون چیه یه انگشتر دارم اونو بفروشم برم یه چیزی بخرم پیج بزنم بفروشم؟؟؟

و اینکه چی خوبه و عاقلانه هست؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو اینستا همهههه چیز الان داره خوب فروش میره از اکسسوری بگیر تا لباس زیر و مانتو و شال و همهههه چیز

ولی مسئله ی اصلی دیده شدن پیجه

اگر پیج دیده بشه هرررر چیزی داشته باشی عالی فروش میره

اگه کارت نگیره چی .. اگه پول اضافی داری انجام بده اگه نه ریسکه بنظر من

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  

عزیزم فکر خوبیه که پیج بزنی ولی در نطر داشته باش که از همون اول فروش نخواهی داشت و چندماه طول میکشه تا پیجت دیده شه و فالوورات زیاد شن و بتونی فروش داشته باشی

باید فعالیتت زیاد باشه

من سه ماهه پیج زدم ولی چون فرصت ندارم زیاد فعالیت کنم هنوز فروش ندارم ولی دارم ادامه میدم همچنان و میدونم بلخره به فروش میرسم

اینم در نظر داشته باش که اگه پیج لباس بزنی باید فضا برای نگهداری لباسها داشته باشیولی بعضی چیزا کمتر ...

لباس سایز داره سخته

بنجل میشه 

جینی باید خرید

نمیدونم به خدا

اکسسوریم خوبه اما باید در نظر داشت قیمت مناسب باشه میخرن، و قیمت مناسب با جنس خوب ادم چجوری پیدا کنه؟

لباس بچه هم بخاطر سایز بندی بنجل داره و هزینه زیادی میخواد

نمیدونممممم

لباس سایز داره سختهبنجل میشه جینی باید خریدنمیدونم به خدااکسسوریم خوبه اما باید در نظر داشت قیمت منا ...

من پیج اکسسوری زدم

تو پیجای عمده فروشی گشتم و یه پیجی که مطابق سلیقم بود پیدا کردم و از اون خرید میکنم

ولی عکاسیش زمانبره