2777
2789

از گردن به بالا پر مشکلم

ریزش مو شدید داشتم دیروز شامپو عوض کردم بهتر شد ولی نمیدونم علتش چیه،موهام چربه

پوستمم چربه،وسایل ارایشی استفاده نمیکنم فقط بعضی روزا افتاب شدید باشه کرم ضد افتاب رنگی که مختص پوست چربه و زیر نظر دکتره میزنم به پوستم که بهش حساسیت ندارم و بابتش جوش نمیزنم

ولی پوستم به وسایلای بیرونی حساسه یعنی پتو‌ یا بالشتی یا چیزی جنسش به پوستم نسازه اینجور میشه،دچار خارش و جوش میشم،جوشامم بزرگ و چرک یک ماه زمان میبره از بین بره

مشکل داخلی ندارم ازمایش دادم چون

بعد لبام بدتر،پوسته پوسته است اصلا خیلی بد،یعنی اینقدر پوستم حساسه حتی یه رژ ساده هم نمیتونم بزنم،چون کافیه یبار رژ بزنم سریعا پوسته میشه یا تبخال میزنه

در اخرم دندونام هر چقدر مسواک میزنم باز سریع خراب میشه،یه معرفی کنین من دندونام هم سفید شه هم درست درمون بمونه😐

کلی هم وسیله واسه این چهارتا مشکلم استفاده میکنم،هزار بار دکتر رفتم ولی چه فایده

تجربیاتتونو بگید ممنون میشم

مامانم راهکار خوبی داد گفت کلا بریم سرتو عوض کنیم😂😂😂😂

مسواک بدون نخ دندون فایده ای نداره

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اسم شامپوتو میشه بگی 🙏

اول شامپوی ضد ریزش سریتا مدل قهوه استفاده میکردم یمدت با موهام میساخت

بعد دیدم ریزشم داره زیاد میشه نمیدونم چرا

الان Prime A+ میزنم همونی که دکتر بهم گفت

برا لبت هرشب قبل خاب وازلین بزن ب لبتخیلی خوبههههههههههههمیشه استفاده کن

اره قبلا زدم الان دکترم یه مرطوب کننده داده اسمش سمین اونم میزنه نرم میشه لبام

اول شامپوی ضد ریزش سریتا مدل قهوه استفاده میکردم یمدت با موهام میساختبعد دیدم ریزشم داره زیاد میشه ن ...

پریم آ درسته همینه ؟

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

اره قبلا زدم الان دکترم یه مرطوب کننده داده اسمش سمین اونم میزنه نرم میشه لبام

دکتربه منم ثمین داد عالی عالی

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

ببین اول باید مشکلت مشخص بشه 

اگر موی زائدم زیاد داری برو یه آزمایش سونو تخمدان بده 

ممکنه تنبلی تخمدان داشته باشی 

چون منم اینجوری بودم دکترم گفت تنبلی تخمدان داری وباید درمان کنی 

دیگه هیچی نمیتونه غافگیرم کنه ...

از محصولات پوستی سنیره 

کرم ضد لک و روشن کننده سنیره عالیه من دستم لک داشت داره کمرنگ میشه 

اسپری ضد جوش سبوما آردن هم خوبه 

من تازگیا محصولات بایواکوا رو خریدم ،کرم آبرسان ،سرم پوست هیالونیک اسید ،ماسک اسید سالسیلیک 

و کرم ضد جوش سنیره 

برای آلات باید بالم لب بخری 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

ریزش موهات ممکنه از چربی موهات باشه با کمبود ویتامین یا کم خونی 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست