2777
2789

اول از همه بگم بي احترامي نكنيد

من از روز اول محبت و احترام نديدم تو خونوادم الان شوهرم همش نگرانه ناراحت نشم منم سر چيزاي بيخود گير ميدم دست خودم نيست حس ميكنم اگه بد اخلاق بود من اينقد ناراحتش نميكردم حالم از خودم بهم ميخوره ميترسم ازم زده بشه اصلا دست خودم نيست همش بهونه ميگيرم 😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همینکه خودت متوجه این موضوع شدی خیلی خوبه،،از حالا به بعد قبل از اینکه مثلا بخوای در مورد چیزی غر بزنی یا گیر بدی،در حد چندثانیه صبر کن و به خودت بگو آیا این موضوع ارزش داره من غر بزنم و اعصاب جفتمون رو خورد کنم یا نه..

میدونی آدم باید غر زدناش در حدی باشه که وقتی در مورد یه چیزی اعتراض کرد یا غر زد،طرف مقابل بفهمه این موضوع واقعا جدی و مهمه که همسرم داره اعتراض میکنه..

وقتی دائم سر موضوع مهم و غیر مهم غر غر کنی دیگه همسرت میگه این مدلش اینطوریه و دیگه خودش رو تغییر نمیده

همینکه خودت متوجه این موضوع شدی خیلی خوبه،،از حالا به بعد قبل از اینکه مثلا بخوای در مورد چیزی غر بز ...

همش گير ميدم دست خودم نيست ميترسم ازم زده بشه و ديگه براش مهم نباشه 

اره بايد رو خودم كار كنم كمتر بشه

می خوای گیر بدی چند ثانیه یا دقیقه قبل ش می فهمی اون حالت داره میاد بالا تا نرسیده به گلو و زبون ت ب ...

مشكل من اينه بخام ساكت بشم كم حرف بشم يا بريزم تو خودم ميفهمه اينقد ميگه چي شده چي شده اخرش مجبور ميشم بگم😕

می خوای گیر بدی چند ثانیه یا دقیقه قبل ش می فهمی اون حالت داره میاد بالا تا نرسیده به گلو و زبون ت ب ...

مشكل من اينه بخام ساكت بشم كم حرف بشم يا بريزم تو خودم ميفهمه اينقد ميگه چي شده چي شده اخرش مجبور ميشم بگم😕

همش گير ميدم دست خودم نيست ميترسم ازم زده بشه و ديگه براش مهم نباشه اره بايد رو خودم كار كنم كمتر بش ...

میدونی یکمم همسرت لوست کرده😂اگه یکی دوبار بهت میگفت چقدر گیر میدی یا براش مهم نبود تو هم دست برمیداشتی،،بنده خدا زیادی بهت توجه داره...

مشكل من اينه بخام ساكت بشم كم حرف بشم يا بريزم تو خودم ميفهمه اينقد ميگه چي شده چي شده اخرش مجبور مي ...

خوب این روش ت کنسله 

سالها داری استفاده می کنی و جواب نمیده 

یعنی دیگه ازش دست بکش 

ساکت بشی داری خودخوری می کنی 

پس یه خورده دست نگه دار 

از همسرت دور شو 

بعد فکران رو بنویس 

چرا امروز باز دلخورم 

و بنویس و بنویس 

تا هم خودت رو بهتر بشناسی و هم ریشه این همه خشم و عصبیت رو پیدا کنی 

بهش میگند مشق صبح 

هر روز سه صفحه