2777
2789
عنوان

چطور اینقدر راحت دروغ میگن

75 بازدید | 3 پست

پارسال فهمیدم یه شرکت داره کارمندش میره  و من رفتم برای کار(در تاپیک های قبلی ام هست)

اون خانم حدود ۱۰ ۱۲ روز بود که یعنی کار رو تحویل بده که مطلقا.....من در جریان کارها پرونده ها نبودم

در واقع یهو هم رفت

در اون مدت مدام بدگویی میکرد پشت سر رییس های شرکت خسیس هستن بی معرفت هستن و......

در این مدت حدود ۱۱ ماه که اینجا هستم  دیدم همه حرفهاش دروغ بود

حتی یه مورد اشتباه کردم خسارت زد به شرکت چند ت‌ومن  ولی رئیس فقط بهم گفت بیشتر حواستون رو جمع کنید

بعد فکر کردم چرا آدمها با دروغ گفتن  اونم وقتی آخرش مشخص میشه خودشون رو خراب میکنن و خاطره بدی از خودشون جا میگذارن؟!

چون ادم بد ذاتیه و نمیخواد به بقیه سودی برسه اگه تو تحت تاثیر حرفش ازاونجا میومدی بیرون نمیفهمیدی که ...

دقیقا مساله اینه که یادمون باشه شنونده باید عاقل باشه 

نمیگم بد ذات میخواست شرکت نیرو پیدا نکنه مجبور بشه بت خواسته اون راه بیاد

گفته بود یا دور کاری یا نمیام 

بعدها فهمیدم یه مدت مریض بوده کارهاش رو دور کاری انجام داده اذیتشون کرده البته کار من  طوری نیست که بشه بی هوا نیای کارهایی هست که باید همون روز حتما انجام باشه حتی مرخصی باشی

منم الان مرخصی هستم ولی واجب باسه کارم رو انجام میدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا مساله اینه که یادمون باشه شنونده باید عاقل باشه نمیگم بد ذات میخواست شرکت نیرو پیدا نکنه مجبور ...

اره دیگه متاسفانه میگن دیگی که برای من نجوشه میخوام سر سگ توش بجوشه