2777
2789
عنوان

فوق تخصص حنجره برای کودکان

662 بازدید | 4 پست

کودک ۷ ساله مشکل فلج تارهای صوتی مادرزادی براش مطرح شده و تنفسش الان به سختی صورت میگیره. 

خواستم بدونم دکتر متخصص در زمینه مشکلات تارهای صوتی و حنجره و کلا دستگاه تنفسی که عالی باشه وبرای حوزه کودکانم کار کنه و جراحی کنه بهم معرفی کنید

یک مادرم، مادری رنج کشیده ،مادری که لحظات آخر جگر گوشه اش را دید و هیچ نتوانست انجام بده ...به یاد اشک های آخرین لحظات فرزندش آب میشه و میسوزه تا قیامت... یک مادر که دلتنگی عمیقی را داره تجربه میکنه ای کاش هیچوقت خداوند پدر و مادرها را با بچه هاشون امتحان نکنه😔😔برای همدیگه از خدا طلب خیر کنیم.🙏🏾خدا را با همه داده و نداده اش شکر کنیم🙏🏾.حتی به شوخی دلی نرنجونیم.نفرین نکنیم. هیچوقت برای کسی مرگ نخواهیم...

ببریدش بیمارستان امیراعلم اون بیمارستان فوق تخصصی گوش و حلق و بینیه و همین موارده

تو جرم واضحِ‌شانی، چقدر از تو نگفتند که روی قاتلت انگشت اتهام نباشد (محسن‌ابن‌علی🖤) نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

ببریدش بیمارستان امیراعلم اون بیمارستان فوق تخصصی گوش و حلق و بینیه و همین موارده

ببخشید من از استان های دیگه باید بیام تهران دکتر خواصی در این زمینه میشناسید.

چون اتفاقا گفتن ببرمش بیمارستان امیر اعلم. ولی خواستم پیش یک دکتر عالی باشه.

من کرمانم اینجا فوق حنجره داریم اما من میترسم بچه ام را عمل کنن مشکل پیش بیاد براش.

یک مادرم، مادری رنج کشیده ،مادری که لحظات آخر جگر گوشه اش را دید و هیچ نتوانست انجام بده ...به یاد اشک های آخرین لحظات فرزندش آب میشه و میسوزه تا قیامت... یک مادر که دلتنگی عمیقی را داره تجربه میکنه ای کاش هیچوقت خداوند پدر و مادرها را با بچه هاشون امتحان نکنه😔😔برای همدیگه از خدا طلب خیر کنیم.🙏🏾خدا را با همه داده و نداده اش شکر کنیم🙏🏾.حتی به شوخی دلی نرنجونیم.نفرین نکنیم. هیچوقت برای کسی مرگ نخواهیم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید من از استان های دیگه باید بیام تهران دکتر خواصی در این زمینه میشناسید.چون اتفاقا گفتن ببرمش ب ...

نه متاسفانه نمیشناسم اما من خودم انقدر شرایطم حاد بود که خون از لوزه‌هام می اومد هر دکتری میرفتم برای آزمایشای سرطان مینوشتن اونجا بعد از معاینه با یه دهانشویه مشکلمو حل کردن 

حالا شما هم اول توکل به خدا کنید بعد ببرید همون بیمارستان همه از اساتید متخصص در همین زمینه‌ها هستن نگران نباشید ان‌شاءالله خوب میشه

تو جرم واضحِ‌شانی، چقدر از تو نگفتند که روی قاتلت انگشت اتهام نباشد (محسن‌ابن‌علی🖤) نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

نه متاسفانه نمیشناسم اما من خودم انقدر شرایطم حاد بود که خون از لوزه‌هام می اومد هر دکتری میرفتم برا ...

توکل به خدا ببینم چی میشه🌹🌹🌹