2777
2789

منوهمسرم ۳ ساله ازدواج کردیم ۳۸ و ۳۱ سالمونه اگه بگم تو این ۳ سال چندین بار تا پای طلاق رفتم بخاطر اخلاقش دروغ نگفتم هربار گفتم تمومش کنیم اومد با التماس گریه تهدید ب خودکشی خودش برم گردوند . 

ی چندماهه بهتر شده اما تا زمانی ک بگم چشم .

گوشی موبایلش رمز داره و کلی مسئله دیگه .

هربار که حرف بچه میزنه میخندم‌ میگم اره چقدر خوبه. گفتم خیال باطل از ذهنت ببری بیرون ک بزارم تو و علی (اسم پسر که هردومون دوس داشتیم از نامزدی بزاریم رو بچه )  رو مبل دراز بکشید . 

میگه  تو بری بیرون شلوغ بازی درمیاریم همه دیوارا نقاشی میکشیم .هوووف 

بعد میرم و ت فکر آخرشم تلخی رفتاراش یکی یکی مرور میکنم بچه ها نمیتونم ببخشم همسرمو .

هنوزم متعصب ه 

هنوزم فکر میکنم دهن لق ه فقط بخاطر ی قضیه اونم اینکه رفته بودم معاینه زنان برا ... تو دعوا جاریم بهم گفت میدونید ینی خبر داشت ازون موقع بی اعتمادم بهش . هزاران موضوع دیگه که مو ب مو تاپیک زدم از روز خواستگاری تا الان .

فقط میدونم باید این زندگی تموم شه اما ارادشو تو خودم نمیبینم .

مشاوره هم چندین باررفتیم نتیجه نداد آخرش میگفتن اگ تفاهم ندارید جدا شید همو آزار ندید 

۱۴۰۳/۱۱/۲۵💔  عهد و پیمان تو با ما و وفا با دگران 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا ؟بهش شک داری

از اول نمیداد احمق

شک ک آره 

ولی خودش میگه چیزی توش نیس 

باور نمیکنم حرفاشو 

منم بیخیالش شدم واگذارش کردم ب خدا 

ک اگه بهم خیانت میکنه خدا خودش بزنه ب کمرش

از اول نمیداد احمقشک ک آره ولی خودش میگه چیزی توش نیس باور نمیکنم حرفاشو منم بیخیالش شدم واگذارش کرد ...

من خیلی خسته م ن فقط برای این ‌.

بددهن ه دست ب زن داره وسیله میشکنه با جاریم خیلی راحته 

همش خونه اوناست . جیک پوک زندگیمونو میدونه .

من خیلی خسته م ن فقط برای این ‌.بددهن ه دست ب زن داره وسیله میشکنه با جاریم خیلی راحته همش خونه اونا ...

خیلی بده ک با جاری راحته🤕 واقعا چجوری روش میشه 

شوهر من حتی پاشو خونه جاریم نمیزاره حتی سلام بهم نمیکنن مشکلی هم ندارن باهم 

من خیلی خسته م ن فقط برای این ‌.بددهن ه دست ب زن داره وسیله میشکنه با جاریم خیلی راحته همش خونه اونا ...

جاریه از شوهرت چند سال کوچکه ؟؟؟؟برادرش خونه نباشه میره خونه اونا ؟؟

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
جاریه از شوهرت چند سال کوچکه ؟؟؟؟برادرش خونه نباشه میره خونه اونا ؟؟

تقریبا یکی دوسال . ۲۰ ساله عروسیشون از ۱۴ سالگی . دخترداییش ه 

اونوقتا ک خونمون نزدیک بود از پنجره میدیدم میرف وقتی شوهرش نیست اما خب بچه داره  . گیرم شوهرش نباشه دوتا پسرشم مدرسه ی دختر کوچیکم ۶ ساله داره ک شوهرم خیلی دوسش داره گاهی میرف سرمیزد . البته البته اونم میره مهد