2777
2789
عنوان

تبانی همسر و پدرم

16462 بازدید | 286 پست

درود 💙

صحبتون بخیر

همسرم همیشه از پدرم برای رسیدن به اهدافش استفاده میکنه(حمایت پدرم رو داره ) 

من به دلایلی که بیانش خارج از حوصله ی بحث هست با خانواده همسرم قطع رابطه هستم و به همچنین اینکار مورد تایید مشاور و تراپیستم هست. 

و حالا مجلس برادرهمسرم هست ، همسرم میگه باید دوتایی بریم شهرستان و من مخالفت کردم ، گفتم دوست داری تنها برو من نمیام. 

همسرم پدرم رو اورد به خونه برای صحبت و راضی کردن من و مساله رو براش توضیح داد و از من و خانواده اش گفت و خلاصه انگار یه جور جنگ روانی راه انداخته بود. 

منم از کوره در رفتم و گفتم پس اینطوریه؟ حرمت زندگی نگه نمیداری و قراره کسی پادرمیانی کنه پس بذار یه بارم من شِکوه کنم. 

و صحبت کردم از خودش و خانواده اش هرانچه برمن گذشته رو گفتم ( واقعیت هارو) 

جالبه بگم در 90 درصد حرف هام پدرم حق رو به همسرم داد! خیلی راحت گفت اگر پدرت گفت بمیر ،بمیرو حرف نزن الانم پدرت گفته بیا باید برید! 

هرچند خودشون درخلوت قبول دارن حق با منه ولی جلوی همسرم اینطور برخورد میکنن. 

خلاصه بگم و سرتون رو درد نیارم از دیشب دلگیر هستیم ، دعوا نکردم، بحث نکردیم، بی حرمتی نکردیم ولی انقدر از هم دل شکسته هستیم که صحبت نمیکنیم. 

صبح پیام داد من رو جلوی خانواده ات تحقیر کردی و من گفتم تو شروع کردی و اینطور خواستی من واقعیت زندگی مون رو گفتم از بیان چهره اصلی خانواده ات خجالت کشیدی؟ 

احساس میکنم دیگه مغزم کشش بحث رو نمیده... 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

کاش شما اشتباه مارو نمیکردین ازدواج نمیکردین🥲

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

عزیزم پدرت برا حفظ زندگی تو حق و به شوهرت میده بلاخره اون غریبس نمیتونه که باهاش دعوا راه بندازه و اینکه این خرفا و کاش جلو پدرت نمیزدی،چون مرده و غرورش میشکنه به نظرم برو و زود برگرد به گرمی زندگی خودت فکر کن اونام میدونن تو به خاطر شوهرت رفتی.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کم و بیش در جریان تاپیکات هستم و واقعا صبوریتو تحسین می‌کنم همیشه ،اما یه مجلس دو ساعته چیری نیست که نشه تحملش کرد ،دیرتر برو زودتر برگرد فقطم بشین و با کسی هم صحبت نشو

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡

بنظرم جلوی پدرت بهتر بود شکوه و گلایه نمی کردی با توجه به شناختی که از پدرت داری و این که یه مراسم چند ساعته رفتن شاید اونقدرا آسیب زننده نباشه بالاخره ایشونم به غرورش بر میخوره بدون همسرش بره مراسم برادرش

اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.

حق داری تا ابد

نمی دونم چی بگم

فقط اینو بدون من بعد فقط جایی گله کن که بدونی نتیجه داره. من هم کشیدم این روزها. خیلی درد داره حس کنی پشتت خالیه. اگه می تونی با یه روانشناس عالی صحبت کن. تحمل آدمها راحت تر میشه

درسته قهری با خانواده ی همسرت منتها باید ب اونم حق بدی اونا خانوادشن 

برادر همسرته خب واقعا خودت رو جای اون بذار 

بنظرم برید دوتایی و سریع برگردید بخاطر شوهرت این کارو بکن

مُحاق : حالت ماه در سه شب اخر ماه/ملایم باش پیامبری باش ک رسالتش نشر عشق است غم و سختی اگرچه واقعیت دارد حقیقت ذات تو نیست.مگذار ملایمت قلبت،زخم‌خورده و زمخت شود🕊️🤍✨

کاش شما اشتباه مارو نمیکردین ازدواج نمیکردین🥲

ما اشتباه کردیم . 

یه ضرب المثلی هست که میگه: خانه از پای بست ویران است خواجه در بند نقش ایوان است! 

دقیقا وصف حال ماست. 

این زندگی از سنگ اول  اشتباه گذاشته شده و ما هنوز داریم ادامه میدیم! و دلخوشیم که درست میشه خوب میشه مهم اینه همدیگه رو دوست داریم. 

ولی واقعیت اینه مشکلات عشق رو کمرنگ میکنه 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

تراپیستت گفته هر دقیقه هرساعت با خانواده همسرت باشی برات بده.نه اینکه یه دو ساعت,بری مراسم برگردی.بالاخره شوهرت متاهله...خجالت می‌کشه تنها بره تو مجلس برادرش مثل زن طلاق داده ها...پدرت هم نمی‌خواد زندگیت از هم بپاشه اینطوری میگه....

حالا اگه همسرت خودش می‌گفت نیا یچیزی.ولی وقتی همین یبار ازت خواسته.کار درستی نیست رد کردنش...

در مورد بحثتون جلو یه آدم دیگه.باید بگم کاملا غلط اشتباه.اون اگه بد کرده.شما بدتر کردی

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه

چراااااا خدایی باباها مامانا دوماد پرستن

پسرا هم پدر مادرشون طرفشونه هم پدر مادر ما😒

نریا اصلا بگو بابا تو برام عزیزی ولی خودم عزیزترمممم

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
درسته قهری با خانواده ی همسرت منتها باید ب اونم حق بدی اونا خانوادشن برادر همسرته خب واقعا خودت رو ج ...

تحت هیچ شرایطی امکانش نیست. 

شما اگر اطلاع داشتید چه بلا هایی بر سر من اوردن هیچوقت همچین پیشنهادی نمیدادین. 

من به همسرم میگم خودت برو، عوض منم هدیه بده حتی چون باجاری و برادر همسرم مشکلی ندارم خودم براشون هدیه میخرم ولی توقع نداشته باش شخصیتم رو زیر پا بذارم. 

هدف همسرم از رفتن به این مجلس شروع دوباره ی روابط هست و منتظرم همین بهانه هم بود. 

ما اشتباه کردیم . یه ضرب المثلی هست که میگه: خانه از پای بست ویران است خواجه در بند نقش ایوان است! د ...

دقیقا... چقدر قشنگ هم زندگی من هم زندگی خودتو توصیف کردی عزیزدلم💙

من ناخواسته کشش و حس خوبی به شما دارم، خیلی دوست داشتم خوشبخت باشید بیایید از شیرینی های زندگیتون تعریف کنید🥺🩵

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
چراااااا خدایی باباها مامانا دوماد پرستنپسرا هم پدر مادرشون طرفشونه هم پدر مادر ما😒نریا اصلا بگو با ...

دقیقا! 

گفتم ببین بابام برام عزیزه، تو یه تیکه از جونمی ولی خودم مهمترم! 

پدر و مادر من از ننگ طلاق میترسن! میترسن حقو بهم بدن و زندگی من خراب بشه و سربارشون بشم

دقیقا! گفتم ببین بابام برام عزیزه، تو یه تیکه از جونمی ولی خودم مهمترم! پدر و مادر من از ننگ طلاق می ...

همه زندگیا الان اجباری شده💔

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

اشتباه از همسرت بود که پدرت وارد ماجرا می کنه ،پدرتون هم مقصره که هم دخالت کرد و هم پشت دخترش خالی کرد 

ایلدا ازدواج شما از اول اشتباه بود و هست ،فقط عشق کافی نیست ،همسرت بلوغ فکری کافی رو ،نداره 

یا باید مدارا کنی یا همیشه در جنگ باشی

😐🤷🏻‍♀️