2777
2789
عنوان

لطفا اونایی که لازانیا خوب میپزن

| مشاهده متن کامل بحث + 621 بازدید | 49 پست

مگه چجوری درست میکنی؟ 

ببین من اینجوری درست میکنم خیلی خوب در میاد یه جای کارو اشتباه میکنی لابد

اول موادو اماده کن

من از ترکیب گوشت، سویا، پیاز، فلفل دلمه، ذرت که گذاشتم از قبل پخته، قارچ، رب و ادویه دلخواه برای موادش استفاده میکنم.... وقتی پیازو گوشت سرخ شد مابقی موادو میریزم و ۱۵ الی ۳۰ دقیقه میذارم با شعله کم بپزه.... 

سس بشاملم اول آردو تفت میدی، بعد تو یه قابلمه دیگه کره رو ذوب میکنی، اردو اضافه میکنی تا کاراملی رنگ بشه، بهش جوزهندی و نمکم اضافه میکنی، در اخر شیرو که هم دمای محیط شده به سس اضافه میکنی انقدر هم میزنی تا به غلظت مناسب برسه

در اخرم تو آب جوشیده مخلوط روغن و نمک ورقه هارو جوری اضافه میکنی که توی هم نیفتن! مثلا ضربدری میذاریشون.... بعد چند دقیقه با اب سرد میشوری

تو ظرفت کره میزنی یکم، اول ورقه لازانیا، بعد ترکیب سس بشامل و سس قرمز، مواد و پنیر پیتزارو تا سه لایه همینجوری اضافه میکنی

در اخرم روش پنیر میریزی و حدودا پنج دقیقه میذاری تو ماکروفر تا فقط پنیرش اب شه

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لایه های لازانیا رو برعکس هم بچین 

یعنی یه لایه رو عمودی بچین روش سس رو بریز و بعد که خواستی لایه بعدیو بزاری افقی بچین 

یکی در میون این کارو ادامه بده اول و آخرش هم پنیر پیتزا زیاد بریز دیگه تیکه تیکه نمیشه 

وای از این عمر که با می‌گذرد، میگذرد :)

مثل همه لازانیا ها اما سس بشامل نمی‌ریزم ،چون سنگینه اما پنیر میریزم ،تو مدرسه غذا میخورن روز لازانی ...

نه خوب منظورم اینه تو چی می‌زار‌ی که راحت میتونن ببرن؟

چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد
@اصیل_مستقل این کاربر گفت ناهار لازانیا دارم😂لابد بلده

😁🙏🏻

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
پنیر پیتزاشو‌ کم نمیریزی؟وقتی ام که پر مایه باشه اینجوری میشه

حالا بین نظرات فکر کنم دو تا اشتباه داشتم یکیش همین که داغ داغ برش میزنم 

یکی هم اینکه لایه رو مخالف نچیدم

از مسیری که رفته بودی داشت موجی از انجماد می آمد...
مگه چجوری درست میکنی؟ ببین من اینجوری درست میکنم خیلی خوب در میاد یه جای کارو اشتباه میکنی لابداول م ...

تا حد امکان وقتی لایه بعدو میذاری یه فشار کوچیک بهش بده تا بچسبه

از چاقوی مناسب برای برش استفاده کن

حالا بین نظرات فکر کنم دو تا اشتباه داشتم یکیش همین که داغ داغ برش میزنم یکی هم اینکه لایه رو مخالف ...

اره داغ داغ هم مهمه 

من کیکمو داغ داغ برش میزدم خیلی بد میشد

چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد
حالا بین نظرات فکر کنم دو تا اشتباه داشتم یکیش همین که داغ داغ برش میزنم یکی هم اینکه لایه رو مخالف ...

مخالف که نه ظاهر لازانیا جالب نمیشه

ولی اولی اره تاثیر داره، صبر کن هم دمای محیط شه

مگه چجوری درست میکنی؟ ببین من اینجوری درست میکنم خیلی خوب در میاد یه جای کارو اشتباه میکنی لابداول م ...

ممنون عزیزم 

یه بار دیگه با دستوری که گفتی تست میکنم 

از مسیری که رفته بودی داشت موجی از انجماد می آمد...
نه خوب منظورم اینه تو چی می‌زار‌ی که راحت میتونن ببرن؟

مدرسشون گفته از امروز اول ظرف روحی در دار،ظرف غذای روحی بخر ،اونجا گرم خونه هست می‌زارن توش

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒

مدرسشون گفته از امروز اول ظرف روحی در دار،ظرف غذای روحی بخر ،اونجا گرم خونه هست می‌زارن توش

عکس داری؟

ممنون عزیزم یه بار دیگه با دستوری که گفتی تست میکنم

امیدوارم عالی بشه، پیشاپیش نوش جانتون💙