2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولا اهواز نمیشناسم ولی دزفول یکی هس عالیه اگه بتونی بیایی دزفول محشره ت سعادت اباد هم میره ی ماه دزفول ی ماه تهران 

تاریخ استارت رژیم 1۴۰۳/۵/16: وزن اولیه : ۹۲                  وزن فعلی :  ۶۲۹۰۰ وزن هدف : 59                                    به امید خدا ۵۹ میشم   😪🥲                                      tatliti به امید اومدن  خبر ازادی سلطان 🖤💔😭و کم شدن حبسش 

منم دوست دارم یه گروه اهوازی عضو باشم سوالا اینجوریمو بپرسم

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏
شماره ای ازش داری عزیزم

اره عزیزم کارشم از نزدیک دیددم هم خودم هم مامانم کار میکروش هم عالیه ولی برا تتو بدن نری پیشش که اصلا خوب نیست گند میزنه ت بدنت 

تاریخ استارت رژیم 1۴۰۳/۵/16: وزن اولیه : ۹۲                  وزن فعلی :  ۶۲۹۰۰ وزن هدف : 59                                    به امید خدا ۵۹ میشم   😪🥲                                      tatliti به امید اومدن  خبر ازادی سلطان 🖤💔😭و کم شدن حبسش 

خیالت راحت ابروهامو پاک بشن عمرا تتو بزنم 😂😂

😂ن تتو هم خواستی بزنی بزن ولی جایی خوب بزن و تحقیق کنن حالا بعد ریمو میخوای چیکا کنی کاشت بزنی یا میکرو؟

😂ن تتو هم خواستی بزنی بزن ولی جایی خوب بزن و تحقیق کنن حالا بعد ریمو میخوای چیکا کنی کاشت بزنی یا م ...

خودم ابرو داشتم الکی رفتم تتو زدم اگه ابروهام مثل اول بشن هیچی نمیزنم اگه نه شاید میکرو بزنم 

خودم ابرو داشتم الکی رفتم تتو زدم اگه ابروهام مثل اول بشن هیچی نمیزنم اگه نه شاید میکرو بزنم

ن مثل اول فکنم نشه اگه تار ابرو داشته باشه میشه وگرنه باید میکرو بزنی ها خواستی شمارشو بدمت