ولا اهواز نمیشناسم ولی دزفول یکی هس عالیه اگه بتونی بیایی دزفول محشره ت سعادت اباد هم میره ی ماه دزفول ی ماه تهران
تاریخ استارت رژیم 1۴۰۳/۵/16: وزن اولیه : ۹۲ وزن فعلی : ۶۲۹۰۰ وزن هدف : 59 به امید خدا ۵۹ میشم 😪🥲 tatliti به امید اومدن خبر ازادی سلطان 🖤💔😭و کم شدن حبسش
اره عزیزم کارشم از نزدیک دیددم هم خودم هم مامانم کار میکروش هم عالیه ولی برا تتو بدن نری پیشش که اصلا خوب نیست گند میزنه ت بدنت
تاریخ استارت رژیم 1۴۰۳/۵/16: وزن اولیه : ۹۲ وزن فعلی : ۶۲۹۰۰ وزن هدف : 59 به امید خدا ۵۹ میشم 😪🥲 tatliti به امید اومدن خبر ازادی سلطان 🖤💔😭و کم شدن حبسش
😂ن تتو هم خواستی بزنی بزن ولی جایی خوب بزن و تحقیق کنن حالا بعد ریمو میخوای چیکا کنی کاشت بزنی یا میکرو؟
خودم ابرو داشتم الکی رفتم تتو زدم اگه ابروهام مثل اول بشن هیچی نمیزنم اگه نه شاید میکرو بزنم
ن مثل اول فکنم نشه اگه تار ابرو داشته باشه میشه وگرنه باید میکرو بزنی ها خواستی شمارشو بدمت