2777
2789
عزیزم طبق گفته روانشناس ها حسی که بعد از ازدواج سنتی به وجود میاد وابستگیه و عشق نیست تحقیقات نشون د ...

بااحترام باید بگم یا روانشناسان خیلی بی سواد شدن یا این حرفا ربطی ب روانشناسی نداره . اتفاقا. در ازدواج سنتی چون افراد باعقل جلو میرن و احساساتشون مانع دیدن معایب طرف نمیشه انتخاب درست تری خواهند داشت. و از طرفی چون عشق و محبت بوجود امده بدلیل پشتوانه ای ب نام تفاهم و تطبیق ایده ال هاست  محکم تر هم چه بسا باشه

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسرم انقدر که سعی کرد خوب باشه و واقعا به خیلی از معیار های من میخورد و منم کلی سعی کردم همسر خوبی براش باشم الان واقعا همو خیلی دوست داریم ی حرف کوچیک بهش بزنم کل روز دلش میگیره غصه میخوره چون خداروشکر براش واقعا مهمم 

من ازدواج سنتی نکردم.اما فکرش کن یکیو بخوای تو چند جلسه محدود بشناسی با سوال کردن بشناسی.و یه مشت در ...

تعداد جلسات و رسیدن ب شناخت تعیین میکنه عزیزم. پس محدود نیس. کسی که دروغ میگه. دنبال زندگی نیس.چون بلاخره درزندگی عیان خواهد شد .البته تو جلسات رفت و امد و معارفه بلاخره تاحدی میشه ب راست و دروغ خیلی چیزها پی برد. .

بنظرتون تو دوستی ها. افراد خود واقعیشون رو نشون میدن. یا خود عامه پسند و ایده الشون رو. خودبهترینشون. رو.    پس دروغ و ریا در هردو وجود داره. 

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "
تعداد جلسات و رسیدن ب شناخت تعیین میکنه عزیزم. پس محدود نیس. کسی که دروغ میگه. دنبال زندگی نیس.چون ب ...

تو دوستی طرف تا ی زمانی میتونه نقش بازی کنه بعدش خود واقعیش نشون میده اما سنتی تا طرف بیاد خودش نشون بده عقد کردین.با ۱۰جلسه هم نمیشه یکیو شناخت

تو دوستی طرف تا ی زمانی میتونه نقش بازی کنه بعدش خود واقعیش نشون میده اما سنتی تا طرف بیاد خودش نشون ...

یعنی  شما اگر باکسی دوست باشید معایبتون  رو از همون اول برای طرفتون رو میکنید (ظاهری اخلاقی.....) نه .

پسراهم همینطور اتفاقا نقش بازی کردن تو چندساعت کنار هم بودن چیز سختی نیست .خیلی راحت معایب خودشون رو پنهان میکنن معایب خانوادگی و فرهنگیشون پنهان میمونه .

حتی اگر بعد چند مدت بقول شما رو هم بشه اصولا درگیر احساسات شدن و نادیده میگیرن. اگر هم نگیرن. یسال عمرشون و احساسشون حدر رفته و چه بسا تو این تایم فرصت های دیگه رو از دست دادن. 

پس ریسک در هردو هست. 

مهم اینه که اصولی با صداقت تمام. زمان و عقل برای شناخت بزاریم بدون درگیری احساسی که مانع تصمیم درست بشه و از همه مهمتر اگاهی ب نیت طرف مقابل که بعد دوسال نگه هدفم دوستیه ازدواج نیست  بزاریم. حالا یکی طبق  عقاید و چهارچوبش  ترجیح میده این شناخت زیر نظر خانواده ها صورت بگیره. یکی ام دوستی رو ترجیح میده. فقط باید بیاد داشت که هدف در هر دوی اینها اشنایی هست نه عاشقی.هدف  رسیدن ب شناخت درست و واقعی هست نه نمایش ایده ال ها و ارزو ها