2777
2789

فک کنید تو دوران آشنایی باشید و قصد کاملا جدی داشته باشید با خانواده همسر آینده آشنا بشید و فقط یه بار با خواهر شوهر آیندتون یه جا باشید و با احترام برخورد کنید بعد دیگ برخوردی نداشته باشید و بعد متوجه بشید ک اون از اینستاش شمارو هاید کرده ک استوری هاشو نبینید..هنوز اول راهه و اون این حرکتو بعد یک بار دیدار با شما بزنه 

خب جنگ اول به از صلح آخر طرفتو شناختی 

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب جنگ اول به از صلح آخر طرفتو شناختی

واقعا دلیلش رو متوجه نشدم ؛ آخه من اصلا با اون شناختی نداریم معمولی حرف زدیم یکی دوبار تو دایرکت حرف زدیم یه بار هم حضوری همو دیده بودم متوجه شدم منو هاید کرده ینی چی ؟! ینی مثلا نمی‌خواسته من ریپلای کنم ؟ آخه این چه رفتاریه.

حالا زیادم عجیب نیسکاری که ۶ ماه دیگه میخواسته بکنه،حالا کرده

اخه من اصن باهاش هیچ بگو مگویی نداشتم دوبار اینا تو دایرکت باهم حرف زدیم یه بار هم حضوری دیدمش ینی چی این رفتار ؟ بی‌احترامی هم نکردم بهش...ینی چی مثلا خواسته ریپلای نکنم ک باهام حرف نزنه ؟ آخه اول آشنایی این چه حرکتی بوده

از حالا میخوای خودتو درگیر این چیزا کنی؟ 

من با فامیل مون بسیار صمیمی هستیم و اون از روزی که با یه پسری آشنا شد تا قبل از نامزدی ش منو از استوری هاش هاید کرده بود و من اینو میدونستم 

برادرم استوری هاش رو میدید ولی من نه! 

برام مهم نبود و نیست و مثل قبل باهاش رفتار میکنم. 

یعنی من خیلی باهات قاطی نیستم نو هم نشو

اخه خب ینی چی این حرکت ؟ این بی احترامی نیس ؟ مگه قرار نیس فامیل بشیم ؟ با روی خوش باهم باشیم من الان استوری اونو ببینم مثلا چی بهم اضافه یا کم میشه ؟

واقعا دلیلش رو متوجه نشدم ؛ آخه من اصلا با اون شناختی نداریم معمولی حرف زدیم یکی دوبار تو دایرکت حرف ...

پشت پرده یه حرفایی هست که نمیدونی گمونم

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

از حالا میخوای خودتو درگیر این چیزا کنی؟ من با فامیل مون بسیار صمیمی هستیم و اون از روزی که با یه پس ...

نه من اصن به روشون هم نیاوردم هیچ حرفی نزدم...ولی شما میگید فامیل من اصن با اینا فامیل هم نشدم ک هنوز فقط دوبار با احترام سلام علیک کردیم بسم الله اول راهی این حرکتو سر عروس پیاده می‌کنه ینی چی ؟! من استوری اونو ببینم مگه قرارع چیکار کنم😐

پشت پرده یه حرفایی هست که نمیدونی گمونم

اره خب حرف ک زیاد بود یه جوری پسره رو پر کردن ک کنار کشید باوجود اینکه همه مارو میدونستن خانوادش یه جوری ورق رو برگرذوندن و ضربه زدن بهم ک خودم هم هنوز نفهمیدم....نشستم رفتارهاشون با خودم تحلیل میکنم ک چرا اینجوری میکزدن باهام

اره خب حرف ک زیاد بود یه جوری پسره رو پر کردن ک کنار کشید باوجود اینکه همه مارو میدونستن خانوادش یه ...

خب پسرا به لحاظ هوش و شم عاطفی از دخترا عقب تر هستن نمیتونن افکار و نیات اطرافیان رو درست تحلیل و تشخیص بدن این یه واقعیته و ذاتیه 

نه من اصن به روشون هم نیاوردم هیچ حرفی نزدم...ولی شما میگید فامیل من اصن با اینا فامیل هم نشدم ک هنو ...

منظورم رو نرسوندم

منظورم اینه که حتی از فامیل صمیمی هم توقع نداشته باش چه برسه کسی که هنوز عروس شون هم نشدی. 

من هم عروس مون رو توی فضای مجازی ندارم، خیالم راحته.