2777
2789
عنوان

اونایی که عروسی گرفتن بیاین

219 بازدید | 20 پست

بچه ها برای عرق نکردن چی بگیرم محلول آلومینیوم کلراید خوبه این یه روزو بزنم؟ رو من هیچی اثر نداره اون روز خ بده آدم بو بده

برای استرس چیکار کنم من دستام میلرزه اینطور مواقع؟

من تا حالا لنز استفاده نکردم اگه اون روز لنز بدون حساسیت بزارمم اذیت میشم؟

راهنماییم کنید لطفا خ استرس دارم

ضدتعريق براى روزمره چى استفاده ميكنى؟

مثل اره اى كه تو كنده درخت گير كرده.نه ميشه درش آورد،نه ميشه بريد.                                                         حكايت بعضى آدماس🤦🏻‍♀️

من مام بادی و ادکلنم همراهم بود مشکلی نداشتم فقط بو ادکلن میدادم هم من هم همسرم...استرس که اینقدر داشتم که چی بگم اما خب بالاخره بخیر گذشت لنز نذاشتم نمیدونم 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای چه حس خوبی گرفتم با این آهنگه که رو امضاته😍

عزیزم 🥰🥰🥰

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

من مام بادی و ادکلنم همراهم بود مشکلی نداشتم فقط بو ادکلن میدادم هم من هم همسرم...استرس که اینقدر دا ...

من بخاطر استرس عرق میکنم نگرانم میخواستم بوتاکس برم وقت نشد باید دودهفته مونده میرفتم

برا ی روز زینک اکساید بزن زیر بغلت و مام ضد تعریق

ادامس و مام و بادی اسپلش یا اسپری بردار

ی عطر هم بردار برا رو نبض گردنت

لنز هم اصلا مشکلی نداره البته تو سالن برات قطره هم میریزن ک چشات اذیت نشه

علاوه بر اینا ی کفش راحتی ی نخ و سوزن 

ی دست لباس زیر و اگ قصد داری زیر  لباس عروس شلوارکی چیزی بپوشی بردار هرچیزی ک فک میکنی نیازه بزار تو ی ساک بردار

اگ خیلی اون روز استرس داشتی بعد صبحانه ی پرانول بخور

خوشبخت بشی عزیزم🌸

من بخاطر استرس عرق میکنم نگرانم میخواستم بوتاکس برم وقت نشد باید دودهفته مونده میرفتم

میفهمم چی میگید ادکلن عروسیتون حتما همراهتون باشه

برا ی روز زینک اکساید بزن زیر بغلت و مام ضد تعریقادامس و مام و بادی اسپلش یا اسپری برداری عطر هم برد ...

زینک استفاده کردم برا من تاثیر عکس گذاشت

کتونی میپوشم کلا

آره قصد دارم ۳ روز پشت سر هم پرانول بندازم 

فدات توام خوشبخت بشی انشالله

نه کمتر از یه هفته موندهبرا بوتاکس حداقل دو هفته لازمه

اره درسته حالا نگران نباش همین چیزا رو ک گفتی استفاده کن

ی مام پودری عطاری ها دارن اسمش نیکا هس اونم خیلی خوبه 

اره درسته حالا نگران نباش همین چیزا رو ک گفتی استفاده کنی مام پودری عطاری ها دارن اسمش نیکا هس اونم ...

میخوام برم‌محلول آلومینیوم کلراید بگیرم قشنگ خشک کنه

یا درایسول

نمیدونم😭