2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم موهامو کشید منم زدمش

482 بازدید | 12 پست

از دیروزه دارم تاپیک میزنم و راهنمایی میخوام بجای اینکه که بیاییم و به کسی که راهنمایی ازتون میخواد کمک کنید میرید تاپیکای خاله زنکی رو پربازدید میکنید و راهکار میدین ، واقعا متاسفم براتون من کاربر ۸ ساله ی نی نی سایتم البته با امکاناتی دیگم هستم  یبار ندید محض رضای خدا تو این تاپیکا باشین 

حالام مشکلمو میزارم هر کسی اینطور بود بی زحمت بگه ، کسی بوده بی بی چکش منفی باشه و باردار باشه ؟ من دوماهه عقب انداختم بی بی چک منفیه ، فقط گر گرفتگی دارم و تپش قلب هر از گاهی با سردرد یهویی ، فردا می‌خوام برم آزمایش بدم . 

دعا کنید باردار باشم توروخدا 

شما خودتون یا تو خانوادتون کسی بوده اینطور باشه ؟

واللهُ خَیرُ المُسْتَعان و خدایی هست ؛ مهربانتر از حد ِتصور💙'️ 

به عنوان کسی که ممکنه مادر شده باشه خیلی بی مسئولیتی که بعد دوماه تازه میخوای بری ازمایش بدی.برو دکتر زنان ممکنه تنبلی تخمدان داشته باشی حتی

یک قاتل درپی کشتن من است،گاهی او را در آینه میبینم:

همیشه یه هاله ی کمرنگ افتاده 

کلا نباشه نه از کسیم نشنیدم 

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله چیزی نیست 

میدونی چرا اینجوریه وضعیت سایت؟ چون یک مشت بچه 10،12ساله ریختن توی سایت فقط میتونن در مورد فک و فامیل شوهر نظر بدن

تمدن ایرانی و زبان پارسی🏛، شاخاب پارس🌊، ملی گرایی و کوروش هاستایی🗻، ایران پرستی و دشمن ستیزی⚔️، نیایش مزدا(خدا) و دوری از اهریمن گرایی🔱، شب چله ها زنده داری و نوروز ها خوشحالی🎆، چهارشنبه سوری ها دور آتش رقصیدن و 7 آبان ها افتخار هر ایرانی🎇، سپندارمذگان ها دلبری ❣️و سالروز اسارت جهانشاه ها سوگواری🖤                                                          ☆این است هویت یک ایرانی☆                                                                                                   حال تو یا هویت داری یا که بی نام و نشانی                                                                                       از هر تاریخ و تمدن باستانی یا واژه نامه و اسامی پارسی  سوالی داشتید در خدمتم 💙

گلم من اینجوری بودم تو تمام بارداری هام بی بی چک منفی میشد سر دخترمم تا ۴ ماه آزمایش خون هم منفی بود بعد مثبت شد 

و اینکه اینجا خیلی افتضاحه یه سری ها رو الکی گنده می‌کنند،  ادب و نزاکت ندارن دم از ادب می‌زنند و قدیما خوب بود 

خدایا شکرت واسه هدیه آسمونی که بهم دادی (دخملم درسا)قدیمی تر از ۹۷ 

گلم من اینجوری بودم تو تمام بارداری هام بی بی چک منفی میشد سر دخترمم تا ۴ ماه آزمایش خون هم منفی بود بعد مثبت شد 

و اینکه اینجا خیلی افتضاحه یه سری ها رو الکی گنده می‌کنند،  ادب و نزاکت ندارن دم از ادب می‌زنند و قدیما خوب بود 

خدایا شکرت واسه هدیه آسمونی که بهم دادی (دخملم درسا)قدیمی تر از ۹۷ 

دوماه تاخیر ینی اگه باردار بودی الان بالای ۸ هفته بودی و قطعا بیبی چک دیگه نشون میداد

بنظرم اوضاع هورمونات حسابی داغونه برو دکتر چکاپ و سونو بشی

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

گلم من اینجوری بودم تو تمام بارداری هام بی بی چک منفی میشد سر دخترمم تا ۴ ماه آزمایش خون هم منفی بود ...

واقعا راست میگی 

خدا دخترتو حفظ کنه برات عزیزم 

ممنونم 

واللهُ خَیرُ المُسْتَعان و خدایی هست ؛ مهربانتر از حد ِتصور💙'️