2777
2789
عنوان

آرایشگری وخانومهای ارایشگر

295 بازدید | 10 پست

سلام خانومای گل🤗🤗

عزیزان من میخوام ارایشگری یاد بگیرم..

هیچی هم بلد نیستم حتی بند زدن..

راهنمایی میخواستم که الان من باید ی اموزشگاه ثبت نام کنم چون میخوام حرفه ای یاد بگیرم ..یا اینکه برم پیش ی خانوم ارایشگر ویاد بگیرم؟ چطوریه؟ کسی اطرافم ارایشگر نیست ازش راهنمایی بخوام

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

میخوای ارایشگاه بزنی یا برا خودت میخوای؟

خشم بیش از حد گرفتن وحشت ‌آرد و لطف بی‌وقت هیبت ببرد ،نه چندان درشتی کن که از تو سیر گردند و نه چندان نرمی که بر تو دلیر شوند...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببين اول بايد ببيني ميخواي چكار كني؟!؟! اگه ميخواي سالن بزني بايد بري اموزشگاه و دوره مبتدئ ببيني و ديپلم بگيري

اگه ميخواي يه حرفرو تو ي سالن انجام بدي بايد بري دوره حرفه اي ببيني ك قيمتشم بالاست 

اگرم خودارايي ميخواي ياد بگيري ك داستانش فرق ميكنه

ببين اول بايد ببيني ميخواي چكار كني؟!؟! اگه ميخواي سالن بزني بايد بري اموزشگاه و دوره مبتدئ ببيني و ...

پس باید برم اموزشگاه دوره مبتدی بگذرونم خب بعدش میشه این دوره های حرفه ای رو گذروند دیگه؟ مثلا تو چه قیمتیه که گرونه؟

اگه میخوای خودت ارایشگاه بزنی باید دوره ش رو کامل بری گمونم،اما اگه میخوای بری اینور اونور کار کنی خب برو دنبال اون چیزی که بهش علاقه داری و فقط برا همون هزینه کن بقیه رو بیخیال شو،اگه مدرک میخوای که اول اخر باید بری اموزشگاه،ارایشگر قبول نیس

خشم بیش از حد گرفتن وحشت ‌آرد و لطف بی‌وقت هیبت ببرد ،نه چندان درشتی کن که از تو سیر گردند و نه چندان نرمی که بر تو دلیر شوند...
اگه میخوای خودت ارایشگاه بزنی باید دوره ش رو کامل بری گمونم،اما اگه میخوای بری اینور اونور کار کنی خ ...

ممنون از راهنماییت اره مدرک میخوام بگیرم 😍😍

پس باید برم اموزشگاه دوره مبتدی بگذرونم خب بعدش میشه این دوره های حرفه ای رو گذروند دیگه؟ مثلا تو چه ...

بستگي داره تهران و شهرستان يا چ استادي اموزش بده چ سالني

من گريممو ٢ سال پيش ١٠ تومن دادم

البته بايد واسه همه دوره ها وسايلشم بخري اونم خرج جداست.

بستگي داره تهران و شهرستان يا چ استادي اموزش بده چ سالني من گريممو ٢ سال پيش ١٠ تومن دادم البته با ...

گرونه واقعا..ممنون ..باز میرم ی اموزشگاه صحبت میکنم ببینم چطوریاست..😍😍مرسی از راهنماییت

پس باید برم اموزشگاه دوره مبتدی بگذرونم خب بعدش میشه این دوره های حرفه ای رو گذروند دیگه؟ مثلا تو چه ...

سلام عزیزم یه سر به تاپیکم بزن شاید بدردت خورد واگه شمارشونو خاستی بهم پیام بده چون هم مجازیه اموزشاشون هم حضوریhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/3655863/مشاوره-رایگان-پوست-ومو-و-همینطور-پارافین-تراپی-عکس