2777
2789
عنوان

زودرنج هابپرن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 48 پست

میدونم اونم ناز و عشوه شما رو میخواد باید طوری رفتار کنی که نشون بدی بهش وابسته هستی و کامل بهش تکیه داری 

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨
ولی شما همیشه با لبخند و ناز برخورد کن  اگر شدت گرفت اصلا سعی نکن با این رفتار کنار بیای به مش ...

فداتون بشم عزیزم حرفاتون شدیدآداره روم تاثیرمیزاره آخه من یه جنبه مثبت دارم وخیلی نصیحت پذیرم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سخته منم آدم زود رنجی هستم ولی جوابی که در آینده بخاطر درایت و صبر و تلاشت میگیر ی مهمتر و شیرینتره 

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨
میدونم اونم ناز و عشوه شما رو میخواد باید طوری رفتار کنی که نشون بدی بهش وابسته هستی و کامل بهش تکیه ...

باحرفاتون ب فکراین موضوع هم افتادم وچنتا راهکارهم برای اجراتوذهنمه دارم موقعیت هارابررسی میکنم ک توموقعیت خوب اجراکنم سعی میکنم ابراز عشقموب همسرم برای خودم خستگی ناپذیربدونم