2777
2789
عنوان

تف به زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1520 بازدید | 63 پست
سک.سبه اقاعع میگه بچه هات بفهمن چیعر میزنه میگهبفهمن میگم دوسش دارممیمی مو میدم تو و پسرت بخورینتف ب ...

وای حالم بد شد 

خدا کمکت کنه دختر

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بابا مخصوصا ترکا خیلی غیرتین سر ناموس

میدونی چقدر کتک خوردیم

میزدنش میخوابیدم رو مامان که ضربه رو من بخورم

همه جا غرق خون بود چقدر بابا و بابابزرگم خودشونو زدن

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
😂😂😂😂من ۲۴ ساله منتظر روزای خوبم مسخره کردیم خودمون رو

مشکل اینه نمیدونم این روزایی که میگذره

روزای خوبمونه یا نه روزای بدع

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
چ بابای خوبی

کاش بهمون توجه نمیکرد

به حمله پانیک من 

به گریه های خواهرم

ای وااییی...اونم خیلی زجر میکشه حتما😭😭😭💔💔💔

خیلی

یعنی خیار سالادی استفاده کنی جربخوری ولی نری سمت خیانت اخه دوددول چی داره زندگی خودتون وبچه هاتون به ...

حس میکنم رو جیگرم فلفل تنددددد ریختن

وای حالم بد شد خدا کمکت کنه دختر

خیلی دلم میخواد طلاق بگیرن ولی نمیدونم چطور به بابا بگم

خیلی دلم میخواد طلاق بگیرن ولی نمیدونم چطور به بابا بگم

به حود مامانت بگو

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند