2777
2789
عنوان

دخترم میگه مربی بهم میخنده

168 بازدید | 12 پست

دوستان دخترم خیلی حساسه کسی از رو محبت هم لبخند بزنه هم ناراحت میشه همیشه همه بهش لطف دارن و بهش محبت میکنن ولی این تو کلاس زبان گوشه گیر هست با اینکه همه شعر ها رو بلده الان پرسیدم چرا تو کلاس شعر نمیخونی میگه خوشم نمیاد خجالت میکشم میگم چرا میگه مربی بهم میخنده هر چی توضیح میدم ما وقتی از کسی خوشمون میاد و دوستش داریم بهش میخندیم متوجه نمیشه تو خیابون کسی بهش لبخند بزنه قهر میکنه و گوشت تلخ میشه 

خدایا دریا دریا شکرت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وایی این بدترین حس دنیاست که مدام حس کنی دارن مسخرت میکنن🥲

با مشاور مشورت کن حس میکنم یه خاطره ای یا یه چیز کوچولو از قبله که تو ذهنش مونده

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

فقط باید ببریش روانشناس کودک درست حسابی

برلی‌آینده‌ش خیلی بده 

معمولا هم اینجور بچه‌ها‌ تو مدرسه  تنها میشن و دایره ارتباطی کم و ضعیفی دارن چون سخت ارتباط برقرار میکنن

تو جرم واضحِ‌شانی، چقدر از تو نگفتند که روی قاتلت انگشت اتهام نباشد (محسن‌ابن‌علی🖤) نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

وایی این بدترین حس دنیاست که مدام حس کنی دارن مسخرت میکنن🥲با مشاور مشورت کن حس میکنم یه خاطره ای یا ...

ممنون عزیزم اره بهتره برم مشاور

خدایا دریا دریا شکرت
فقط باید ببریش روانشناس کودک درست حسابیبرلی‌آینده‌ش خیلی بده معمولا هم اینجور بچه‌ها‌ تو مدرسه تنها ...

درست میشه یعنی با مشاور؟

خدایا دریا دریا شکرت
چند سالشه؟ دخترت انگار حس خودکم بینی داره

۴ سالش تمام شده اخه چرا همیشه از بچهگی هر جا رفتیم همه عاشقش شدن از پشت چراغ قرمز بگیر تا مهمونی همه دوسش داشتن چرا خودکم بین شده

خدایا دریا دریا شکرت
درست میشه یعنی با مشاور؟

بله خیلی زود متوجه میشه الکی گارد داشته 

به شرطی که حاذق و کاربلد باشه

اول ازش فکر کنم چندتا تست میگیره

تو جرم واضحِ‌شانی، چقدر از تو نگفتند که روی قاتلت انگشت اتهام نباشد (محسن‌ابن‌علی🖤) نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

بله خیلی زود متوجه میشه الکی گارد داشته به شرطی که حاذق و کاربلد باشهاول ازش فکر کنم چندتا تست میگیر ...

ممنون عزیزم پس میگردم بهترین مشاورو پیدا میکنم 💖💖

خدایا دریا دریا شکرت