دوستان دخترم خیلی حساسه کسی از رو محبت هم لبخند بزنه هم ناراحت میشه همیشه همه بهش لطف دارن و بهش محبت میکنن ولی این تو کلاس زبان گوشه گیر هست با اینکه همه شعر ها رو بلده الان پرسیدم چرا تو کلاس شعر نمیخونی میگه خوشم نمیاد خجالت میکشم میگم چرا میگه مربی بهم میخنده هر چی توضیح میدم ما وقتی از کسی خوشمون میاد و دوستش داریم بهش میخندیم متوجه نمیشه تو خیابون کسی بهش لبخند بزنه قهر میکنه و گوشت تلخ میشه
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
وایی این بدترین حس دنیاست که مدام حس کنی دارن مسخرت میکنن🥲
با مشاور مشورت کن حس میکنم یه خاطره ای یا یه چیز کوچولو از قبله که تو ذهنش مونده
به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگرمجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
معمولا هم اینجور بچهها تو مدرسه تنها میشن و دایره ارتباطی کم و ضعیفی دارن چون سخت ارتباط برقرار میکنن
تو جرم واضحِشانی، چقدر از تو نگفتند که روی قاتلت انگشت اتهام نباشد (محسنابنعلی🖤) نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانیکه شما به موضوع تسلط دارید ولی گویندهای نادان با ژستی دانشمندگونه پر حرفی میکند! و شما سخنگفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده میکنی و این روشِ شخصیتهای رشدیافته میباشد.
تو جرم واضحِشانی، چقدر از تو نگفتند که روی قاتلت انگشت اتهام نباشد (محسنابنعلی🖤) نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانیکه شما به موضوع تسلط دارید ولی گویندهای نادان با ژستی دانشمندگونه پر حرفی میکند! و شما سخنگفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده میکنی و این روشِ شخصیتهای رشدیافته میباشد.