2777
2789
عنوان

نذر کردم چهل نفر بیاد تا چهل روز براشون یس بخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 40 پست
شمارو نمیدونم حقیقتاولی من تا بحال برا ۳ تا حاجتام چله یاسین گرفتم و جواب گرفتمادم معتقدی نیستم! اصل ...

من ای وی اف کردم منفی شد ۲ بسته جنین دارم یکیش ک کلا بدرد نمیخوره یکیش معمولی واقعا امیدی هم ندارم دیگه راستش و بخوای آبان یا آذر شاید ۲ باره انجام بدم نمیدونم چی میشه جدا از بحث هزینه های سرسام آور و فشار  روحی روانی و استرس و اطرافیان واقعا دیگه توان و تاب ندارم نمیدونم خیلی خستم 

من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی                             تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ای وی اف کردم منفی شد ۲ بسته جنین دارم یکیش ک کلا بدرد نمیخوره یکیش معمولی واقعا امیدی هم ندارم د ...

فدای دل شکستت بشم 💋

چیزی جز دعا نمیتونم برات انجام بدم 🥺🌼

انشاالله که حکمت خدا با خاست دلت یکی بشه 🍄

فدای دل شکستت بشم 💋چیزی جز دعا نمیتونم برات انجام بدم 🥺🌼انشاالله که حکمت خدا با خاست دلت یکی بشه ...

ممنونم🩷💖

من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی                             تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی

اگر میشه برای من و خانوادمم بخون. طولانیه بخوام مشکلاتمو‌بگم در همین حد که با جادو و طلسم که برامون گرفتن خواهرم فوت کرد و زندگی من و برادرم داغونه. اگر میشه به نیت رفع تمامی طلسم ها و انرژی های منفی از زندگی من و عزیزانم و برگشت هزاربرابری طلسم به هرکسی که برای ما گرفته و عمرطولانی و سلامتی خودم و عزیزانم و نجات برادرم و عاقبت بخیری و صالح شدن فرزندانمون. 

خواهششششش میکنم خواهشششششش میکنم منو فراموش نکن. نمیتونم تو ی پیام مشکلات خودم و خانوادمو بگم. فقط بدون که نابود شدیم

اسمم الهه ست