2777
2789
عنوان

رنگ کنم یا پول حیفه مسئله این است

308 بازدید | 55 پست

سلام

من بخاطر یه سری مسائل اومدم شهر دیگه ای برای زندگی

ماه بعد عروسی داریم تو همون شهری که قبل بودیم

الان میخام موهامو رنگ کنم برا عروسی ۴ تومن هزینشه.یه دلم میگه حیفه یه دلم میگه اگ نکنم میگن شاید چقدر دارن سختی میکشن و اینکه دلمم میخاد واقعا

از طرفی هم میترسم سنمو ببره بالا

چه کنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بودم رنگ نمیکردم😁

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی 💓 که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی ❤️درست در لحظه آخر،در اوج توکل و نهایتِ تاریکی، نوری نمایان میشود معجزه ای رخ میدهد، خدا از راه می رسد  خدایا شکرت برای هرچیزی که دارم و هر چیزی که ندارم،اگه لایق باشم دعاگوی همه اونایی که منتظر مادر شدن هستن هستم، نا امید نشید خدا برزگ تر از حد انتظار ماست🌹
بخاطر پولش؟

نه

یه جای جدید که نمیدونم کارشون چجوریه بیام ریسک کنم

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی 💓 که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی ❤️درست در لحظه آخر،در اوج توکل و نهایتِ تاریکی، نوری نمایان میشود معجزه ای رخ میدهد، خدا از راه می رسد  خدایا شکرت برای هرچیزی که دارم و هر چیزی که ندارم،اگه لایق باشم دعاگوی همه اونایی که منتظر مادر شدن هستن هستم، نا امید نشید خدا برزگ تر از حد انتظار ماست🌹

والا من برای  تنوع دادن و خوشگل کردن خودم اصلا خسیس نمیکنم

درضمن رنگ مناسب چهره ادمو جوونترم میکنه

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

دکلره کامل زده به سرم😭

خب انجام بده دیگه شک و تردید چیه

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

آخ بده اینطور .خب اگ دورنگه برو ک یدست بشه

یعنی بیخیال پولش بشم؟فقط همسایمون نظرمو یکم عوض کرد میگه گناهه ۴ میلیون بدی به رنگ مو🙁خب من کی دوباره بشه ۲۰ سالم ک موهامو اونجور ک دلم میخاد کنم