hhanii مدیر عضویت: 1396/07/28 تعداد پست: 3366 عنوان بچه ها لطفا يه نظر بدين گير كردم | مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 26 پست كدوم نما به نظرتون قشنگ تره؟ گر نگه دار من آنست كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد❤️ 1396/08/08 | 21:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الهام_ش21453 عضویت: 1392/04/06 تعداد پست: 8820 اولی قشنگتره 🌹⚘ الله لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
hhanii مدیر استارتر عضویت: 1396/07/28 تعداد پست: 3366 بابا اولي نرده هاش سنگيه، دومي آهنيه گر نگه دار من آنست كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد❤️
sara569 عضویت: 1396/07/19 تعداد پست: 2204 اولي جلو پنجره هاش سنگه، دومي فوفورژس اها دیدم بازممیگم دومی،میخای بخری؟ خدایا مرسی
hhanii مدیر استارتر عضویت: 1396/07/28 تعداد پست: 3366 سواله همسرم بود گر نگه دار من آنست كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد❤️
Ma2ta_RZ عضویت: 1394/08/25 تعداد پست: 954 یک سر سوزن رنگاشون متفاوته وای آبروم رفت با این تشخیصم.نی نی یااااار پستمو حذف کن
hhanii مدیر استارتر عضویت: 1396/07/28 تعداد پست: 3366 وای آبروم رفت با این تشخیصم.نی نی یااااار پستمو حذف کن واي كلي از دستت خنديدم عالي بود😂😂😂 گر نگه دار من آنست كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد❤️
banoye_shahrivaii عضویت: 1396/07/22 تعداد پست: 10132 اولی به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید تا استقلال بی سرور نماند ... !!!! من(سوگندپرسپولیسی) پرسپولیسیم و پرسپولیسی خواهم ماند!!
banoye_shahrivaii عضویت: 1396/07/22 تعداد پست: 10132 بابا اولي نرده هاش سنگيه، دومي آهنيه دقیقن(: خخخخ به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید تا استقلال بی سرور نماند ... !!!! من(سوگندپرسپولیسی) پرسپولیسیم و پرسپولیسی خواهم ماند!!