2777
2789
عنوان

دوست دارم رابطه ام باهاش فاش بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 41 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هنوز کارشناسیه بعد بهت وعده داده مه ارشدقبول شد بعد ارشد بیادبگیرتت؟عزیزم وقتت و جوونیتو حرومش نکن ب ...

شما چقدر جلو جلو قضاوت میکنی 

ایشون اصلا شغل دارند جدا از درس 

ترجیح دادیم کنکور ارشد رو بده بعد نامزد بشیم با اجازه خانواده ها

ازش مستقیم بخاه بیاد ک نامزد کنین حواست باشه جسمتو در اختیارش قرار ندی هر چی تشنه تر باشن بیشتر خاه ...

دانشجوی کارشناسیه هنوز

گفته بعد ازشدم میام میگیرمت😀

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵ وزن فعلی یک سال بعد زایمان ۶۱

بنظرم علنی نکن. ببین طرفت چکارمیکنه شاید رفت سمت اون دختره .ازهمین الان دستش روبشه برات که بهتره تا بعدا وارد زندگی بشی. تگه هم چشم پاک باشه برات روشن میشه عزیزم. انشاالله که گزینه دوم باشه🤲

خداوندا تویی حامی وحاضر
شما چقدر جلو جلو قضاوت میکنی ایشون اصلا شغل دارند جدا از درس ترجیح دادیم کنکور ارشد رو بده بعد نامزد ...

خیلی ساده ای دختر

شغلم که داره

میخواستت یه روز تعلل نمیکرد

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵ وزن فعلی یک سال بعد زایمان ۶۱

نه هنوز ترم آخر کارشناسیه

بهش بگو مادرم خیلی سخت گیره من هم دیگ واقعا سختمه بخام هی استرس رفت و برگشتم رو داشته باشم اگ قصدت واقعیه بیا جلو

اینو مطمئن باشن ممکنه یا واقعا بیاد جلو یا کلا کات کنه باهات امادگی جفتشو داشته باش

lopnhs دوستیم رفتی دیگ اکانتتو ندارم🥲

راستش کسی که دوسش دارم رو یکی ازم گرفتش 

واقعا به همین سادگی:)

دو ماه که نشد ارتباط بگیرم باهاش 

همه چی تموم شد

چون خیلی چیزا به ذهنم میاد چیزی نمیتونم بنویسم !!!