2777
2789

چرا اینجوری شدهههه اولین باره...من خیلی میترسممم ازسرممم.الان جاشم درد میکنه.شماهم سرم زدنی اینجوری میشین؟؟

جان جدت لایکم نکن بدممم میاد😬😤عوضش هرچقدمیخای ریپلای کن.ریپ دووووس🙂🥰😍🫢

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اشکال ندارد خوب میشه منم همین طور شد

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️

اشکال ندارد خوب میشه منم همین طور شد

عه جدی؟من خیلی ترسیدم حالا میخاسم برم ب اونی ک سرم زده بگم چرا بلد نبودی🥲🤭

عه جدی؟من خیلی ترسیدم حالا میخاسم برم ب اونی ک سرم زده بگم چرا بلد نبودی🥲🤭

خخخخخ برو براش

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️

نظرت راجع به این چیه دو هفته پیش سرم بابت سزارینم😉

یاخوده خداااااا این چ وضعشه وااااااایییییی چرا اینجوریییییی شده ای وایییییی الان خوب شده؟؟؟؟

تازه دیروز که روز هفدهم بود خوب شد باز امروز یه هاله ی کم رنگی روی دستم هست هنوز

عزیزم سرم سزارین چجوریه؟؟ینی قبل زایمان دستت میکنن تا وقتی تموم شه؟یا بعد زایمان؟؟ویتامین بود یامسکن

عزیزم سرم سزارین چجوریه؟؟ینی قبل زایمان دستت میکنن تا وقتی تموم شه؟یا بعد زایمان؟؟ویتامین بود یامسکن

خانمی قبل از سزارین میزنن 

تا فرداش هم که مرخص بشی دستت میمونه . 

برای من انقد بچه شیر دادنی تا شده بود به این روز افتاد 

تازه دو سه بار زدن گفتن قبلیا شکسته

خانمی قبل از سزارین میزنن تا فرداش هم که مرخص بشی دستت میمونه . برای من انقد بچه شیر دادنی تا شده بو ...

وای یاخدا🥲من از زایمان میترسم بیشتر بخاطر همین ازمایشا سرم و امپولاشه....خوشبحالت گلم تموم شدی ..من میترسم....خدا نی نی تو برات نگه داره انشالا.😍🤩😘

وای یاخدا🥲من از زایمان میترسم بیشتر بخاطر همین ازمایشا سرم و امپولاشه....خوشبحالت گلم تموم شدی ..من ...

خانمی هیچکس اندازه ی من از سوزن و آمپول و‌سرم نمیترسه 

تا جاییکه همسرم از لحظه ی گریه کردنم فیلم هم داره مسخره می‌کنه . 

اما برای بدنیا آوردن بچه 

خدا طاقت آدم رو زیاد می‌کنه