2777
2789

سلام خانما

لطفاً از روشهای پس اندازتون بهم بگید🙏(منظورم پس اندازی هست که همسرتون در جریانش نیست)

چجوری پول جمع میکنید؟

من خودم اهل پس اندازم ولی میگم شاید راههای بهتری وجود داشته باشه

مخصوصاً خانمای خونه دار،چجوری پول کنار میذارید؟

🙆 🤗 من به دستان خدا خیره شدم...معجزه کرد 💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس انداز مخفی ندارم یه مقداری جمع میکنم مابقی شو همسرم میزنه میرم طلا میگیرم تمام خرجام با خودشه

نظر شخصیم اینه هرخانمی باید یه پس انداز مخفی داشته باشه

البته همین که پس انداز مشترک هم دارید خوبه

روش خودتون چیه استارتر جان؟

من مثلاً لباس میخرم 700 به همسرم میگم 750،یا مثلاً آرایشگاه برای عروسی ای چیزی میرم میشه یه تومن میگم یکوپونصد،یا از کارتی که کارتخوانم بهش وصله خیلی جزئی به کارت پس اندازم انتقال میدم،مبلغ کمی جمع میشه،هر دوسه ماه شاید نیم گرم یا یک گرم طلا میخرم کنار میذارم،اما نظرم اینه کم کم جمع میشه و زیاد میشه،قبلاً جمع کردم خونه و ماشین خریدیم،الآن تازه شروع کردم به جمع کردن

بنظرم طلا نمیذاره از تورم عقب بمونیم

میخوام ببینم روش بهتری برای پس انداز هست؟

همسرم ماهی ۲ تومن میزنه من اواسط ماه یه تومن میزنم به یه کارن دیگه ام که فقط همراه بانکش رو دارم. بع ...

خیلی خوبه،بنظرم خانما حتماً باید پس انداز داشته باشن،آدم از آینده خبر نداره،ان شاءالله جاهای خوب خرجش کنی🙏

میگم ک نخری نخوری اینجوری میشه ... من دوماه پیش جمع کردم ۲ تومن گذاشتم رو ی پول طلا خریدمالانم ۴ توم ...

خب خوبه عزیزم،من درحد متوسط،از خوراک و لباسم خیلی نمیزنم،ولی خوشمم نمیاد اسراف کنم،پس اندازو به همه چی ترجیح میدم،شاید سالی 2دست لباس میخرم،خوراکم متوسط هرچقد شوهرم خودش بخره،فشار نمیارم،اما درماه حتی 100تومن باشه باید جمع کنم

ان شاءالله جای خیر و خوشی خرجش کنی عزیزم🙏