2777
2789
عنوان

سرطان روده بزرگ😭😭😭

785 بازدید | 23 پست

دی ماه ۴۰۲ بود فهمیدیم بابام سرطان روده‌ داره و الان مهر ۴۰۳ بعد از کلی شیمی درمانی و اذیت این لعنتی پیشرفت کرده زده به کبد و ریه دکترا جواب کردن بابامو میگن شیمی درمانی ها همش الکیه😭😭😭😭

دکتره میگه تا چند ماه دیگه بیشتر دووم نمیاره..نمیتونم واقعا این زندگی رو نمیتونم..من یه دختر مجرد تو خونه دیگه هیچ پناهی ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام، من ۲۶ سالمه ، چند سال پیش تشخیص دادن سرطان روده بزرگ دارم ، بعد درمان و جراحی ، یه مدت کیسه داشتم ، اونو برداشتن و گفتن حالم خووبه ، دو سال پیش آخرین سی تی رو انجام دادم گفتن پاکه بدنم و هیچ متاستاتیک نیست ولی چند روز پیش گفتن تو کبدم ضایعه دیدنو احتمال متاستاز هست و تو سی تی هم دیدنش و تایید کردن و قراره پت اسکن انجام بدم و بعد شیمی درمانی 

میشه لطفا منو راهنمایی بفرمایین ، شما کدوم بیمارستان زیر نظر کدوم دکتر بودین و هستین ...

سلام، من ۲۶ سالمه ، چند سال پیش تشخیص دادن سرطان روده بزرگ دارم ، بعد درمان و جراحی ، یه مدت کیسه دا ...

سلام ما استان گلستان هستیم..ولی بابای من سرطان رکتوم داره در واقع قسمت آخر روده نزدیک به مقعد..شما روده بزرگه یکی از آشناها روده بزرگ بود درمان شدن الان 

و اینکه شما ژنتیکی بوده یعنی پدرتون هم این بیماری رو داشتن؟؟

[QUOTE=356207198]سلام، من ۲۶ سالمه ، چند سال پیش تشخیص دادن سرطان روده بزرگ دارم ، بعد درمان و جراحی ، یه مدت کیسه دا ...[/QUOTE

مدارک پدرم رو برای دکتر بهلولی تهران فرستادم خیلی پزشک خوبی هستن اگه شما حضوری نمیتونین برین از طریق سایت بقراط ویزیت آنلاین دارن مدارک تونو حتما بفرستین 

عزیزم دکتر بهلولی چی گفت؟

هیچی..ایشونم گفتن همین دکتر خودتون تشخیص اش درسته و چون متاستاز ها زیاده از هیچ درمانی نمیشه بهره برد..حتی گفتم بابامو بیاریم ویزیت حضوری گفت با طی مسافت بیمار تونو اذیت نکنین...💔

سلام عزیزم خوبی؟حال پدر چطوره؟

سلام گلم ممنون

پدرم حالش تعریفی نداره افتاده تو خونه دیگه متاستاز داده به ستون فقراتش یه هفته اس غذا نمیخوره با سرم غذایی بهش میزنیم..واسمون دعا کنین❤