2777
2789
عنوان

مربی رانندگی

161 بازدید | 13 پست

آموزش رانندگی میرم مربی آقاست. از آموزشش خیلی راضیم ولی با اینکه باحجابم بعضی وقتا بهم دست میزنه مثلا فرمون میگیره وسط اتوبان موقع لاین عوض کردن تو موقعیت استرسی دستشو رو دست من میذاره. میگه مثلا بگیر راست. یا تو اتوبان میگه گاز بده میزنه رو پام.تو حالت عادی کاری نداره. چند بار گفتم بهم دست نزن همینطوری بگی میفهمم ولی گوش نمیده. میگه یکبار میگم نفهمی مجبورم. چیکار کنم الانم نصفشو رفتم نمیتونم ول کنم. بعدم نمیگم با من کار داره ها. منظوری نداره با همه همینه. زن و بچه هم داره. ولی من خودم حساسم چون گناه داره. نمیدونم چیکارکنم. رانندگی برام حیاتیه. باید حتمایاد بگیرم.

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

مگه تنها میری؟

هفت تا پسر با قلب هایی به وسعت جهان،که باهر نت،هرکلمه،هرلبخند،به میلیونها آدم تو دنیاگفتن:توکافی هستی.تو ارزشمندی.تو تنها نیستی."اونا قدرت اشک هارو فهمیدن،به خنده ها معنا دادن،وصدای اونایی شدن که صدا نداشتن.Btsمثل آفتاب بعداز یه روز ابریه.نه فقط برای آرمی ها!بلکه برای هر کسی که دنبال امید،حقیقت عشق توی این دنیای پر سرو صداست.💜یه مامان آرمی💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مربیتو عوض کن 

مربی من خانوم بود خیلی هم خوب بود

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

چیکار کنم حالیش شه. چجوری بگم

شما اخلاق و رفتار اونو نمیتونی عوض کنی 

مربیتو عوض کن خلاص

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

جلسه ای چقد میگیره 

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

بچه ها من آموزشگاه نمیرم چون گواهینامه دارم. مربی خصوصی گرفتم راه بیفتم.

بله خوندم از پیاماتون متوجه شدم

مربی خصوصی خانم هم داریم

من خودم چند تا از برنامه دیوار پیدا کردم خانوم بودن

ساعتی ۴۰۰ولی ماشین تک پداله

خیلی خوب میگیره من پارسال ساعتی ۴۰۰ دادم با ماشین خودم

متاسفانه اونم همینجوری بود زن و بچه هم داشت با همه هم به نظرم این رفتارو داشت چون خانوما بهش زنگ میزدن از طرز حرف زدنش مشخص بود😒

بعد ۲ جلسه دیگه پسرمو بردم با خودم جلسه آخر

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚