2777
2789

رسانه تو ذهنیت مردم خیلی اثر داره،این که همش از سفید پوستا میذارن اینطور بنظر میرسه که حس میکنن بچه سیاه پوست،برنزه،گندمی یا بچه ای که چشمش رنگ‌دیگه باشه به چشم نمیاد،تو‌ تبلیغات پوستی هم همینطور،نمیدونم چه لزومیه حتما مدلینگشون چشم ابی پوست سفید باشه!عدالت به ظاهر ادماست که باعث میشه همه دیدشون به وسع زیبایی بیشتر شه،بچگی هم همینطور اکثر کارتونا و اسباب بازیای باربی این مفهوم رو میرسوند که باربی چشماش رنگهای ابی سبز موهاش بلوند و پوستش سفیده،اینقدر تو ذهنشون اثر میذاره که بزرگی ممکنه الگوشون اون اشخاص باشه،مثلا من دیدم ادمایی که تو خیابون یه بلوند چشم سبز ببینن میگن عه باربی!حتی وزن هم همینطور درسته تعادل وزن خوبه و سلامتی ایجاد میکنه اما بعضی وقتا بعضی شرایط نمی‌ذاره همیشه ادم بدنش یه سایز باشه.

سلام عزیز. منم باهاتون موافقم. و اتفاقا اینو یه نشانه استعماری میدونم؛ توی دورانی که استعمار هم شروع شد استعمارگران همین اروپاییها بودن که خودشون رو برتر از سایر نژادها میدونستن و بنظرم این توی خیلی از ملتها ماندگار شد...

بسیار موافقم

چقدر خوب اگر همه ما به این چیزها تچجه بیشتری میکردیم تا کمی جلوی تاثیر رسا نه رو بگیریم

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقااا خیلی موافقم

یا داستانای دیزنی که باعث میشه دخترا منتظر یه شوالیه سوار بر اسب بشینن که بیاد و نجاتشون بده و خودشون هیچ تلاشی نکنن🥲

و اینکه مدلینگ اسم شغل هست گلم، برای کسی که اون شغل و داره از کلمه مدل استفاده میکنن🤍

لاااایک نکنننن😤
سلام عزیز. منم باهاتون موافقم. و اتفاقا اینو یه نشانه استعماری میدونم؛ توی دورانی که استعمار هم شروع ...

که چشم رنگی و آبی و سفید و مو بلوند برتره و زیبایی یعنی این. و قد بلند و هیکل اروپایی

که بعضیها سعی میکنن خودشونو این شکلی کنن که چون نژادشون متفاوته زشتتر میشه😑

درست میگید متاسفانه این افکار پوسیده از قدیم باقی مونده . چند سالی هست که فقط باربی سفید و چشم آبی تولید نمیشه باربی های تپل باربی های برنز باربی های مو فرفری و ....هم تولید شده تو مغازه ها هستن همیشه از مدل های مختلف خریداری بشه برای بچه بهتره که متوجه بشه تمام آدم ها با هر ظاهر و تفاوتی زیبا هستن .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

حتی تبلیغای تلویزیون هم همینه

همه ی بچه ها سفید و بور !

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)