2777
2789

یکی از خانما داییشون توی کما هست

هرکی این تایپیک رو دید یک حمد شفا بخونه برای سلامتی بنده خدا

داییش جوونه بچه تو راهی داره

ان شاالله خدا به حق معصومیت اون بچه به حق حضرت علی اصغر سابه پدر رو بالا سر بچه نگه داره

بااجازه...ببخشید اما فقط برای رضای خدا لینک پخش میکنم تا شاید برسه دست کسی که نیاز داره

دیوار مهربانی...🥰

مهربان باشیم...😊

هر چی نیاز نداری بذار❤️

هرچیزی نیاز داری بردار🌹

لینک گروه دیوار مهربانی

https://rubika.ir/joing/HBHABFFH0UPZDLSCYKKXQZIYIMSUZVSI

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پز چیزی رو ندادم فقط گفتم شرایطم این بوده تونستم موفق باشم تو هم استاتر اگه درست زندگی کنی وتصمیم بگیری موفق میشی خوشبخت میشی 

شمام اگه خیلی از کارما واه می‌ترسی صد توهین به من کردی و اینکه فاصله آدم ها با هم خیلی کمه شما هم میتونی جای من باشی یا شرایطی برات پیش بیاد که خودت هم عقده تو دلت بره که حتی امشب به ذهنت خطور نکنه چون دل میشکونی 

البته من چون خودم دیدم کشیدم برای هیچ کس بد یا نفرین نمی‌خوام از خدا 

به قول خودت من رو نمیشناسی پس چرا برداشت بد از من وحرفام داری 

من ادعای نمونه بودن ندارم فقط سعی میکنم مادر خوبی باشم 

شما جای من و امثال من حتی یک لحظه نبودید اگر دلسوز هستی دلت برای استارتر میسوزه پس چرا میخوای دل بشکنی ومن رو درک نمیکنی هیچی همش داری میگی عقده ای 

بنده اصلا حوصله ندارم یا هدف که بخوام کسی رو عصبی کنم یا مضحکه کنم 

در ضمن سواد داشتن من یا سواد نداشتن شما به کار من یا شما دانستنش نمیاد 

معلوم نیست چی میگی اسراییل و..

بعدم پیام رو می‌خونی جواب میدی اسم کاربر رو هم بالاش بخون ببین من گفتم کی گفته چی گفته چی نوشته 

در کل تابپیک تبادل نظر هست من نظر دادم شما هم نظرت مخالف هست دلیل نداره بخوای منو بکوبی یا تحقیر کنی مگه من تحقیرت کردم 

هر چی به استارتر گفتم فقط اشتباهات وتصمیملت خودش بوده  فقط یکم برو بخون ببین چی ها به من نوشتی وچرا نوشتی با وجدان خودت که دیگه نمیتونی رو راست نباشی 

چون جواب دادید وزیاد گفتید جواب دادم وگرنه تمایلی ندارم بیام تو تابپیک دیگت جواب بدم 

من پز چیزی رو ندادم فقط گفتم شرایطم این بوده تونستم موفق باشم تو هم استاتر اگه درست زندگی کنی وتصمیم ...

به هرحال عزیزم من با شما نه دشمنی دارم نه چیزی 

ولی شما موقعیت طرف رو درک نمیکنی دائم نمک میپاشی من باهاش در ارتباطم با هر پیام شما اشک ریخته به یاد بچش. استارتر شرایطش خیلی خیلی با شما متفاوت بوده شما یک حامی مثل بهزیستی یامادربزرگت بالاخره داشتی اون نداشته.  به زور شوهرش دادن به زور طلاقش دادن بچشپ بردن جایی که نمیدونه کجاست در حد خودشم گشته

من مادر بزرگم در این شرایط بوده با سلول سلول بدنم میفهممش وقتی مادر بزرگمو میبینم با اینکه الان نزدیک چهل و خورده ای ساله بچه هاش برگشتن پیشش ولی هنوز تو هشتاد سالگی از غصه ی اون روزاش اشک میریزه و طوری مامانمو هربار بغل میکنه انگار اولین باره. میگه نذاشتن براتون مادری کنم و زار میزنه.  خود پدر بزرگ نامردم میگه برا اینکه زجرکشش کنم بچه تاشو کرفتم هنوز با پررویی میگه. الهی خدا لعنتش کنه که آه یک خانواده پشت سرشه. 

من این خانم رو  به اشکای مادربزرگم به ضجه هاش حتی توی هشتادسالگی خوب میفهمم

حتی اگر همه ی حرفاتم درست بود لزومی نداشت اینهمه بیایو اصرار کنی و حالشو بد کنی یکبارگفتی و تمام

شرایط زندگی شما صدبرابر بهتر از ایشون بوده دلیلی نداشت بیای براش توضیح بدی من درسخوندم من اینم من اونم. تو فقط مادر نداشتی استارتر هیچی نداشت یک ناپدری نامردم داشت.  و هنوزم یک بچست.  بچه ای که بچگی نکرده و زود بزرگ شده

قبول کن بدکردن حال بقیه لطفی نداره 

میدونی جرا اینطوری باهات حرف زدم؟  چون دیدم هرجی توضیح میدم باز حرف خودتو میزنی فکر میکنی این وسط اون بچه کاری میتونسته بکنه و نکرده.  و با حرفات تحقیرش میکردی.  خواستم بدونی تحقیر شدن چه حسی داره

علی ای حال 

من با شمانه سر جنگ دارم و نه مشکلی دارم. ان شاالله در مسیر ت باشی.  من از موفقیتت خوشحال میشم.  شماهم جای استارتر بودی دور از جان شما.  من تلاشمو میکردم کمکت کنم.  برات جاپیدا کنم.  برات لوازم زندگی جور کنم بری سر زندگیت.  من آدم بی تجربه ای نیستم مادر استارتر همسن منه.  جای دخترم میمونه و واقعا الان تلاشم برای نبش قبر گذشته نیست برای حل کردن مشکل حاد الانشه که وقتی براش نداره

الانم حال دلت و هوای دلت الهی به حق همون امام رضا که از دیشب همشهریش مهمون گوشیامون بود خوب باشه.  با همه ی اختلاف نظرات منو ببخش ناراحتت کردم.  من دوستت دارم و حس میکنم هرچند باهم موافق نظر نبودیم ولی گوشه ای از قلبم شاید مهر شما نشسته باشه. 

شاید. جای بهتری با یک ادبیات بهتری همدیگه رو میشناختیم دوستای خوبی میشدیم.  

خداپناهت باشه.

یک حمدشفا هم برا این بنده خدا بخون خیلی محتاج دعاست

من پز چیزی رو ندادم فقط گفتم شرایطم این بوده تونستم موفق باشم تو هم استاتر اگه درست زندگی کنی وتصمیم ...

ضمنا اون اسرائیل هم یک ضرب المثله

تحصیلاتتون رو هم نمیدونم چقدره ان شاالله به بالاترین مدارج برسین ولی شما شرایطتون با اون بچه خیلی متفاوته.  خودتون رو با اون مقایسه نکنین.  شما حداقل در امنیت و ارامش بودی و فقط مادر بالا سرتون نبوده.  بی پولی و بی خانمانی و شب دو خیابون موندن رو تجربه نکردین. و ناپدری مجبورت نکرده تو سیزده چهارده سالگی عروسکتو ول کنی بری بایک پیرمرد معتاد موادفروش ازدواج کنی.  ای بسا شوهر سابقش بچشو فروخته باشه به کس دیگه. از بی جایی پناه نبردی به یک پسر بچه هفده ساله که محبورت کنن باز باهاش بشینی پای سفره عقد. 

شما درکی از این مدل آدما و این سبک زندگی نداری.  نباید مقایسه کنی خودتو با اون

منم شرایطم باشماو اون خانم متفاوته

من در یک خانواده ی امن بودم. نمیتونم شما رو درک کنم. مامانم جایی که میخواستم بوده برعکس شماکه نبوده. 

ولی مادربزرگم در شرایط اون استارتر بوده (فقط از نظر اینکه شوهرش بچه تا رو برده که مادربززگم رو اذیت کنه وگرنه پدر مادربزرکم انسان شریفی بوده ولی هرجا رفتن نتونستن پدر بزرگ نامردم رو پیدا کنن) و میتونم درکش کنم.  

من اگر در هر جایگاهی باشم قطعا نمیتونم و نباید با شمایا ایکس یا ایگرگ خودمو مقایسه کنم و خودمو مثال بزنم.  صحیح نیست

شاید افتراق من با شمانداشتن درک مشترک و اشتراکم با استارتر دیدن درد مشترک باشه

به هرحال عزیزم من با شما نه دشمنی دارم نه چیزی ولی شما موقعیت طرف رو درک نمیکنی دائم نمک میپاشی من ب ...

شما اشکالت این بود که استاتر رو جای مادر بزرگت گذاشتی اون زمان فرق میکرد قدیم زن مظلوم بود واین همه راه ارتباط و ثبت احوال و اینترنت نبود که طرف نتونه بچش رو پیدا کنه یا ببینه 

من هم خودم رو جای پسر استارتر گذاشتم گفت مشکلات دارم یک کلام گفتم تصمیم غلط وانتخاب نادرست داشتی وبچه هم رها شده و داره زجر می‌کشه این ها رو اصلاح کنی زندگیت رو روال میشه بعد گفت دوتا بچه سقط کردم گفتم نکن گناه داره 

دیدم سنش کمه گفتم این جور زندگی وسختی کشیدن فایده نداره به خودت متکی باش وحرفه ای یاد بگیر حتی بهش گفتم جداشو که هنوز هم نظرم هست 

بله زود ازدواج کنی زود هم بزرگ میشی ولی سرو تهش از مسیولیت آدم چیزی کم نمیکنه حالا میگه دنبال بچم هستم منم گفتم موفق باشی با اینکه بهم توهین هم کرد 

ولی کسی رو تحقیر نکردم فقط سرزنش کردم تحقیرم کرده باشم شما حق نداشتید بیاد منو چندین بار تحقیر کنید به اندازه کافی تحقیر شدم روزا وشب هایی که حتی تا این سن بی پدری بی مادری رو حس کردم لحظاتی که بچه بودم تو مدرسه بچه ها اذیتم میکردن درسم خوب بود چیزی نداشتن بگن میگفتن مادرت ولت کرده دوست نداشته 

و...

همون بهزیستی که میگی فکر می‌کنی خیلی گل و بلبل هست الان خوبه اگه نمیگی پز میدی خیلی خوب شدم ولی نگم بهتره از تحقیرها و....

شما مادربزرگت رو دیدی ولی پای صحبت اون پایی خاله هات هم بشین ببین چی کشیدن 

شما میدونی مادربزرگت سنش بالا باشه مریض بشه ترس از دست دادنش 

شما میدونی عمه عمو و رفتارشون رو با بچه ای که نه پدر داره نه مادر 

همه دل به حال مادر میسوزونن ولی بالاخره تو یک لحظه مادر تصمیم گرفته خوش بودن با پدر یک بچه به این دنیا امده نمیتونن بگن اون لحظه خوب بود ولی بعدش شرایط نبود ما تو رو بزرگ کنیم 

من دارم راجع به خودم میگم اسی دوباره نیای بگی من اینجور نیستم 

دلسوزی برای اون بچه که پدرومادر دعوتش کردن به این دنیا باید بیشتر باشه مگه بچه انتخاب کرده پدرش فوت کنه مادرش نباشه 

من هر چی گفتم برا این بود اگه کسی خوند بدونه درد بچه هایی که اینجورن چی هست 

دیگه قراره چی باشه بدتر هم هست من از همون نوزادی دوتا پشتوانه مهم زندگیم رو نداشتم چرا بگی استارتر از من بدتر هست 

ادعای خوب بودن ندارم ولی سعی میکنم مادر خوبی باشم 

در آخر هم خیلی مادرا یا پدرا هستن دارن به خاطر بچه هاشون می‌سوزن تحمل میکنن کم ترینش اینه فردا یکی به بچشون نمیگی عقده ای 

شما خیلی بد برخورد کردی فقطم به خاطر پس زمینه ذهنی مادربزرگت بود ولی این بچه ها هم حق دارن 

بالاخره یک روز حالا به اجبار یا استیصال یا انتخاب مادر گذاشته رفته پس حق دارن گله مند باشن از مادر خودشون ومنع کنن که مادری خواهشاً این کار رو با سرنوشت بچت نکن 

بعدم اینقدر طولانی شد چون اکثرا ریپلای کردن همدردی کنن چون نفر مثل شما هم اهانت کردن مگزنه اصلا اینقدر کن مصر نبودم ادامه پیدا کنه 

الآنم همین طور لطفا ادامه ندید شما هم  

به قول خودتون آیا مادر 17ساله که مادر خودم باشه آسیب پذیر تر بوده یا من نوزاد 

الآنم که همه چیم خوب شده مادرم زنگ میزنه پیام میده میخواست بیاد خونم ولی من راهش ندادم چون کاری که با من کرده برام توجیهی نداره و نمیتونه جبران کنه 

شما اشکالت این بود که استاتر رو جای مادر بزرگت گذاشتی اون زمان فرق میکرد قدیم زن مظلوم بود واین همه ...

من هم مادربززگمو دیدم هم مادر و دایی و خاله هام که سالی یکبار عید تا عیدمیرن خونه ی پدرشون با برادرو خواهرای ناتنیشون حرف میزنن ولی باپدرشون نه

چون فهمیدن که باعث  سالها بی مادری و تحقیر زیر دست نامادری فقط و فقط پدرشون بوده.  

شما مشکلتون اینه از بچه انتظار دارین مثل یک آدم بزرگ فکر کنه

پدر بزرگ من مریض شد هیچکدوممون رو داییم نذاشت بریم عیادتش.  گفت ماپدری نداریم.  کسی که سالهارنج رو به ماتحمیل کرده حقی به گردن مانداره.  حقشو قبلا برداشته.  حتی پدربزرگم زمین و خونه بنامشون زد برای بخشش.  ولی داییم رفت سندارو بهش پس داد  گفت ما روزی که مادر میخواستیم تو ازما گرفتیش مادرمون خریدنی نیست با پول میخوای سرو ته قضیه رو هم بیاری. 

مطمئن باش شرایط پسر اون خانم هم هیچیش شبیه شما نیست ومن هرچی توضیح میدم شما حرف خودتونو میزنین.  نمیدونم چرا درک یک چیز به این سادگی برای شما اینقدر سخته

به هرحال اگر من هرچی گفتم از بسکه مثل همین الان پافشاری بی مورد کردین.  

«اون خانم دسترسی به بچه نداره همه ی راههای قانونی که بلد بوده رو هم رفتهو نتیجه نگرفته و هنوز داره دنبال بچش میگرده» لطفا فقط همین یک جمله رو درک کنید و تموم کنیم این بحث رو

شما اشکالت این بود که استاتر رو جای مادر بزرگت گذاشتی اون زمان فرق میکرد قدیم زن مظلوم بود واین همه ...

بخدا من تازه بچه هام خوابیدن نشستم سر پروژه فردا باید تحویل شرکت بدم میخوان ببرن جلسه هیات مدیره واقعا نمیتونم با شما ادامه بدم

اگر  من حرفی زدم که دل شما رو شکسته من معذرت میخوام و هر کاری هم بخواین برای این معذرتخواهی و اینکه از دل شما در بیارم میکنم میخواین یک تایپیک بزنم جلوی همه از شما عذرخواهی کنم؟ 

یاهرکاری که شما بگین

من معذرت میخوام واقعا نمیخوام الان مهمان من در تایپیک منین به شما بی احترامی کنم ولی باید حتما این کار رو فردا بفرستم و الان در حال حاضر نمیتونم با شما بحث رو ادامه بدم.  

من برای کودکی شما متاسفم و از اینکه شرایط شمارو درک نکردم عذرمیخوام و الان میرم ببینم اگر امکانش باشه پیامهام خطاب به شما توی اون تایپیک رو پاک میکنم 

دست شمارومیبوسم و بااحترام فعلااین گفتکو رو باشما تمام میکنم. 

خوب من بررسی کردم امکان پاک کردن اون پیامها نیست هرچی شما امر کنید مطاع و من مطیع 

بفرمایید برای اینکه از دل شما در بیارم چه کنم.  

فردا به دیده منت انجام میدم

خوب من بررسی کردم امکان پاک کردن اون پیامها نیست هرچی شما امر کنید مطاع و من مطیع بفرمایید برای اینک ...

سلام نه لازم نیست دیگه نمیشه  پاک کنید 

دیگه حرفام رو گفتم فقط خواستم بدونید که من فکرم اون چیزی که شما به نظرتون آمده نبوده که قصدم تحقیر یا توهین هست 

یک وقت کسی انتخاب یا تصمیم غلط داشته خودش هم نظر خواسته میای بهش میگی اینجا اشتباه داشتی ولی یکی خودش دستی تو تقدیرش نداشته خودش خانوادش را  انتخاب نکرده سعی کرده درست زندگی کنه حالا نگم آدم خوبی هستم تلاش کردم که مثل بقیه زندگی کنم 

در مورد استاتر هم که گفتم ببین به نظرم آمد خوب زود شوهر کرده بچه دار شده شما دختر شهرستان رو نمیتونی بگی که چیزی بلد نیس الان میگه شوهرم ترک کرده خوب اگه زندگی میکرد مثل خیلی مادرا تحمل می‌کرد الان پیش بچش بود شوهرش هم شاید ترک کرده بود یا اینکه بعد جدایی میتونست بره پی تحصیل یا کار شده شبانه روزی جایی کار میکرد الان پولش رو داشت واینجورم ازدواج غلط مجدد نمی‌کرد الآنم که دیگه جلوگیری بلده میگه دوتا سقط کردم درسته تو شرایطش نیستم ونیستید مشخصه اشتباهاتی داره شاید مادری نیست که بهش بگه من نظر خواسته بود این ها رو گفتم 

دیگه اونم تهش حتی اگه درست تصمیم نگرفته به خاطر نداشتن پدرومادر شش دنگ بالا سرش بوده وگرنه قطعا الان این روزگارش نبود

شمام موفق باشی همین که قصد دلجویی داری کار بزرگی کردی 

اینجا مجازی هست خیلی آدم ها اصلا شاید راست نگن یا اقلش کل واقعیت رو نگن یا دنبال جلب ترحم یا کسب مال باشن از نزدیک که ندیدی نمیشناسی حالا منظورم استاتر نیس چون گفته قضاوتم نکن 

این خانم هم مشکلش بچت رو بذاریم کنار یا سقط قطعا الان نوددرصد همسر فعلیش هست که به گفته خودش تن پرور هست آخه پسر 17ساله که اینجور بره زوری زن بیاره زن بگیره مادرش رو کتک بزنه به خاطر اسی وفکرس فقط جنسی هست که بعد شش سال یک گاز برای اسی نخریده دیگه شما بخون تهش رو  

الآنم که تابپیک قفل هست خودتون میتونید ببینید که حرفام لایک خورده یعنی خیلی ها درکم کردن شاید چند نفر مثل شما هم دچار سو تفاهم شدن که من بد جنسم ولی نمیشه هر جور زندگی کرد یا هر کاری کرد بعد از بقیه نظر بخوای توقع داشته باشی کسی به روت نیاره مادربزرگ شما هم زن قدیم بوده خیلی با این دوره فرق داره و اینکه موفق باشی روزتون بخیر 

فقط خودتون هم گفتید دایی خاله هاتون گفتن سال ها تحقیر وبی مادری داشتن تا حدی که نمیتونن ببخشن باعث اون رو همین جمله که میگید کافیه برای فهم شرایط مثل ماها 

دیگم پافشاری ندارم شما میگی اسی مظلومه من میگم بچش مظلوم تره خودش مسیول بالاخره الان بچه نیس اون موقع هم که بچه نطفش تشکیل می‌شده باید میدیده که کی پدر بچش هست الآنم که با این شوهرش دیگه می‌فهمه چرا حامله میشه اونم دوبار که سقطکنه دفاع از کار اسی نکنید لطفاً قطعا مشکل هست دیگه یه قرص خوردن که دیگه بلده که نمیکنه مطمعن باشید پسرش هم روزی بازخواست می‌کنه میاد سراغش تو بهترین حالت که توجیه بشه ازش طلب کاره که چرا پام نموندی ومنو دادی در شیشه ای چرا منو نبردی و..

حالا هم قضاوت کار خداست ومن وشما نیست اصلا نمی‌دونیم چقدر راست باشه اینجا به هم توهین کنیم که چی 

بعدم اگه همه راه رو رفته باشه محاله نرسه الان بچه هست ساله کد ملی بزنی توسایت مای مدیو میتونی مدرسه کارنامش رو پیدا کنی زمان مادربزرگ من وشما نیست 

لازم نیست عذر خواهی کنید شما هم برداشت و نظر خودتون رو گفتید و همین که عذر خواستید نشون میده شما انسان بزرگواری هستید من از نظر مخالف شما نمیرنجم فقط گفتید نفهم یا عقده ای که این دوتا حرف بد بود چون من درد رو میفهمم وعقده مگه چی هست تو کودکی که دوران حساس زندگی آدم هاست شما یک آدامس هم بغلیت ازت به زور بگیره عقده می‌کنی که یکی بهم زور گفت این که دیگه مادر هست از یک بچه بگیری 

تو تفکر من همین که طرف تونسته باردار بشه یعنی می‌فهمه مسیولیت وتعهد وشرایطش دورش یعنی چی 

ببینید یک حیوان رو هم که نگاه کنی البته مثال میزنم استاتر میگه دنبالش هستم بیشتر راجع به خودم میگم بوش رو جرات نداری سمتش بری میگیره دندون می‌بره بهت حمله می‌کنه بعضی مادرا تصمیم میگیرن بدن بره یا جداشن خودشون برنهیچ کس زوری نمیتونه بچه کسی رو ازش بگیره مگر اینکه خودش بده 

شمام مثل خودم بچه داری کارداری برات آرزوی موفقیت و شادی و آرامش میکنم ودیکه نمی‌خوام مزاحم اوقات هم بشیم شاید نتونیم هیچ وقت هموقانع کنیم 

باهم صحبت کردیم کدورت رفع شد 

خدانگهدار شما باشه من دیگه فکر نمیکنم به صحبت های که ردوبدل شد شما هم همین طور 

زندگی همین هست دیگه بیای ببینی تجربه کنی منم دیگه واقعا نظر نمی‌دم اگه از خوشیت بگی میگن پز میده اگه از بدبختی بکی میگن عقده ای اگه اشتباه کسی رو بگی میگن لمپنه 

کلا حرف نزنی بخونی رد شی بهتر هست 

خدانگهدارشما

فقط خودتون هم گفتید دایی خاله هاتون گفتن سال ها تحقیر وبی مادری داشتن تا حدی که نمیتونن ببخشن باعث ا ...

سلامت باشید

پدربزرگم رو نمیبخشن. بخاطر بوجود آوردن شرایطی که نتونستن مادرشون رو ببینن. مثل پسر همین خانم که باباش کاری کرده که نتونه مامانش رو ببینه و ازنعمت داشتن مادر محرومه

وگرنه مادربزرگ من این وسط بی گناه ترین بود😔

سلامت باشیدپدربزرگم رو نمیبخشن. بخاطر بوجود آوردن شرایطی که نتونستن مادرشون رو ببینن. مثل پسر همین خ ...

متوجه شدم که مادرشون رو دوست دارن منظورم نبخشیدن مسبب یا کسی که کوتاه آمده هست یا پاشون نمونده 

باشه بیشتر ازین نمی‌خوام مزاحمت بشم چون گفتی کارداری 

موفق و موید باشی