2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب بهش بگو مفهوم حق طلاق این نیست که این حق از شما گرفته میشه بلکه این حق به هر دو تامون داده میشه و همین طور که خدایی ناکرده مرد بخواهد زنش را طلاق بده باید مراحل قانونی را رد کنه برای زن هم همین طوره و در واقع نوعی دفاع از حقوق زنان بی پناه هست .

خوب بهش بگو مفهوم حق طلاق این نیست که این حق از شما گرفته میشه بلکه این حق به هر دو تامون داده میشه ...

با مشاوره حقوقی صبحت کردم گفت هیچ پسری قبول نمیکنه این حرفو مهریه سنگین بگیر به جاش

حق طلاق در صورتی پذیرفته میشه و مهریه باید کم گرفته بشه مهریه یا حق طلاق

یعنی بدون مهریه فقط حق طلاق؟ این در صورتی خوبه که خودت شغل ثابتی با درآمد خوب داشته باشی. حق طلاق بدون خونه و درآمد، کجا بری؟

با مشاوره حقوقی صبحت کردم گفت هیچ پسری قبول نمیکنه این حرفو مهریه سنگین بگیر به جاش

خوب مهریه را سنگین بگیر و به جاش حق مسکن یا حق تصنیف اموال را بگیر و اگر می تونی و رسم دارید بگو حتما ملک یا زمین پشت قباله بندازند