2777
2789

زعفرون مال سقط جنینه، تا ۱۴ روز عقب بیوفته مشکلی نیست ولی بعد دو هفته باید بری دکتر زنان و اینکه اگر پریودیت تازه شروع شده مثلا یکی دوماهه جای نگرانی نیست گلم طبیعیه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مجرد بودم پری میشدم اما بعد ازدواج دیگه تاثیری نداشت روم

یعنی الان تاثیر نداره دیگه؟ چیکار کنم زود پریود شم؟ مردم از استرس سه تا بی بی چک گذاشتم سه تاش منفی بوده ولی بازم میترسم.بچه هم شیر میدم

یعنی الان تاثیر نداره دیگه؟ چیکار کنم زود پریود شم؟ مردم از استرس سه تا بی بی چک گذاشتم سه تاش منفی ...

چند روز عقب انداختی؟

زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....!
خب اگه تستت منفی میشه نترس شاید هورمون هات بهم ریختن. منم دوماهه سیکلم ۴۰ روزه شده

سه تا گذاشتم‌ منفی بودن یکی روز موعد یکی دو روز بعدش یکی هم بعد از یه هفته اگه چیزی بود باید نشون میداد ولی میترسم. ممکنه بخاطر قرص اورژانسی بهم ریخته باشه؟ البته سه ماه پیش خوردم ها دارم دیوونه میشم دوتا بچه کوچیک دارم یکی هنوز شیر بهش میدم

سه تا گذاشتم‌ منفی بودن یکی روز موعد یکی دو روز بعدش یکی هم بعد از یه هفته اگه چیزی بود باید نشون می ...

اره قررص اورژانسی رو حتی میگن سالی یه دونه هم نباید خورد

زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....!
میگم چقدر تاخیر داشتی؟سابقه تاخیر داشتی؟منم یک هفته ست عقب انداختم خیلی کلافم کل بدنم پف داره

من دوماه تاخیر داشتم. سابقه داشتم ولی ن انقد پاهام درد میکرد و کمرم درد پریودی داشتم و خبری ازش نبود