2777
2789
عنوان

میخام سقط کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1056 بازدید | 102 پست
بهش بگو مردک بی‌خاصیت مگه تو محمدرضا شاه پهلوی که پسر داشتن انقدر برات اهمیت داشته باشه این تاج و تخ ...

بهش میگم قسم میخوره که نه برام فرقی نداره ولی من که میدونم دروغه

لایک نکنید

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فردا محبت پدر نمیخاد؟

نه😐

ببین هنوز بدنیا نیومده نمیدونی چی میشه شاید اصلا برای شوهرت بچتون بشه یه طرف دنیا یه طرف 

بسپار به زمان 

بعدشم بعید می‌دونم باباش بهش محبت نکنه غیر ممکنه همینکه بدنیا بیاد بیاریش خونه باباش دیوونش میشه

💗
الان تقصیر اون بچه چیه این وسط؟چرا خانوما بخاطر شوهرشون بچه میارن فقط؟ شوهر حتما باید دوستون داشته ب ...

گلم بله باید هم پدر هم مادر بچه رو دوست داشته باشه مال من ناخاسته شد،من به عنوان کسی ک مادرم مرد پدرمم ول کرد رفت سختی هایی کشیدم که میگم هم پدر هم مادر باید بچه رو دوست داشته باشن

لایک نکنید

اسی ببین به حرفام خوب فک کن 

فک کن بچت الان هفت سالشه مثلا داری از شوهرت جدا میشی 

خب حالا که چون داری جدا میشی و شوهرتم گفته بچرو نمی‌خواد تو نگهداری 

چون پدرش نمی‌خواد می‌بری سر بچت و ببری؟

💗

شما خودت از آینده خبر داری؟ که میگی میدونم این بچه آینده نداره؟ خودت از یک ساعت بعدت با خبری؟

چ دلایلی داری واقعا😏بچه۳ماهه بزرگه روح داره چطور میتونی بکشیش؟؟؟ خیلی بی رحمی

موقع سقط بچه انقدر دست وپا میزنه و خودشو به دیواره رحم مادر میچسبونه چون فکر میکنه تنها پناهش اونه. کار به شوهرت ندارم ولی الان تنها پناه این بچه تویی

برو کلیپ سقط ببین از داخل رحم فیلم گرفتن. منی که دوتا بچه دارم یه بار که دیدم گریه ام گرفت. 

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

با این کامنتت فهمیدم خودتم خیلی بچه ای خیلیم لوسی.

هعی کاش دقیقا حرف تو بود،تو کل فامیل ادمای بزرگتر از خودم همیشه مشورت خاستن ازم و راه نشون دادم میگم ک تو سایت عمومی خیلی چیزارو نمیشه گفتم ولی دعا کن از لوس بودنم باشه نه از فهم زیادم

لایک نکنید
فک نکنم از الان حس نداره بعد اون چجوری ریسک کنم

پس چطور میخوای ریسک سقط انجام بدی نمیگی خودت نفله میشی نمیگی فردا همین شوهرت می‌ره از دستت بخاطر سقط عمدی وقتل بچش ازت شکایت کنه؟؟

💗