2777
2789
عنوان

به معلمی ک زیاد مشق میگه وخیلی هم ادعاش میشه چی بایدگفت

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 19 پست
ن همه مادرا اعتراض دارن میگن خیلی مشق میگه چ خبرروزی ۱۰صفحه بخدا ازاول سال ی دفترپنجاه برگ پرشده ازد ...

پس به مدیر مدرسه به نمایندگی تمام مادرا برین بگین

البته مدیر هم کاری نمیکنه مگراینکه واقعا دلسوز باشه

پس به مدیر مدرسه به نمایندگی تمام مادرا برین بگینالبته مدیر هم کاری نمیکنه مگراینکه واقعا دلسوز باشه

خودم نماینده کلاسم بایدبا مدیر صحبت کنم چاره نیست بخدا

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دیوانه شدم اینقدرتحقیق میگه هیچ کدوم امضا نزده😐

حالا اول ساله تا آخر سال دیوونه میشیم حالا ببین 

جالب اینجاست چقدرم بی ذوقن یه آفرین نمینویسه پای اونهمه مشق که بچه نوشته فقط مینویسه بررسی شد!!تو شاد هم اصلا اصلا جواب نمیده و تکلیف نمیفرسته تو کلاس یبار میگه دیگه سوال بپرسیم اصلا جواب نمیده تو شاد  

من فقط دلم به این خوشه که میگم به جهنم حداقل بچم مسئولیت پذیر میشه خودمو اینجوری آروم میکنم

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
حالا اول ساله تا آخر سال دیوونه میشیم حالا ببین جالب اینجاست چقدرم بی ذوقن یه آفرین نمینویسه پای اون ...

باورکن ی هفته ی چیزی توشادفرستاده بچه م هنوزسین نزده😐این ازلحاظ اخلاقی خیلی مهربونه دخترمیگه بر اشون اردوحیاطی میزاره میبره اونجا درس میده بهشون درس دادنش بدنیست فقط تکلیف زبادمیگه وسوالات روخودش نمیده

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺
باورکن ی هفته ی چیزی توشادفرستاده بچه م هنوزسین نزده😐این ازلحاظ اخلاقی خیلی مهربونه دخترمیگه بر اشو ...

خوبه اخلاقش خوبه حداقل 

پیش دخترت زیاد نگو چرا اینجوریه و فلان،بچه بیشتر اذیت میشه اینجوری  

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰