2777
2789

یکی بخور دوتا زیادههه

گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

- برای قطع پریود: پشت‌سر هم

- برای جلوگیری از بارداری– قرص‌های ۲۱ روزه: یک بسته کامل، ۱ هفته وقفه و بعد شروع بسته جدید

– قرص‌های ۲۸ روزه: یک بسته کامل و بدون وقفه (۷ قرص با رنگ متفاوت هورمون ندارند.)

- برای جلوگیری اورژانسی: در ۲ دوز و به فاصله ۱۲ ساعت (تعداد مناسب قرص را پزشک تجویز می‌کند.)

یعنی فردا تا شنبه یکی بخورم پریود نمیشم

نه نمیشی

دوره اصلیشم ۲۱ روزس

یعنی تا ۲۱ روز میتونی بخوری هر شب یه دونه قرص

گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊

جلوگیری از بارداری، پریود سنگین و دردناک، بی‌نظمی پریود، فیبروم، درد ناشی از اندومتریوز، میگرن پریودی، درمان تخمدان پلی‌کیستیک، درمان علائم سندرم پیش از قاعدگی (PMS)، آکنه، پیشگیری اورژانسی

نه نمیشیدوره اصلیشم ۲۱ روزسیعنی تا ۲۱ روز میتونی بخوری هر شب یه دونه قرص

ببخشید میپرسم و ممنون از اینکه جواب میدی فردا موعد پریودیمه الان دوتا خوردم از فردا یکی بخورم تاثیر داره حتی یه روز به پریودی ؟؟

- برای قطع پریود: پشت‌سر هم- برای جلوگیری از بارداری– قرص‌های ۲۱ روزه: یک بسته کامل، ۱ هفته وقفه و ب ...

اره میدونم اما میخوام بدونم یه روز قبل پریودی هم از پریودی جلوگیری میکنه یا ن