2777
2789
عنوان

به نظرم بچه ی دوستم خیلی باهوشه درست میگم عایا

| مشاهده متن کامل بحث + 800 بازدید | 31 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط اونجا ک گفتی پسر من تو این سن زحمت میکشید یکم دمر میشد🤣

به خدا. همونم من چقدر ذوق میکردم. کلا الانم میبینم بچه داره این کارا رو میکنه ذوق میکنم دست میزنم فیلم میگیرم. مامانش میاد بهش نشون میدم عادی عادیه براش

همتا اسم خـودمه♥
ممنون..از 7ماهگی هم قشنگ از همه جا میگرفت بلند میشد راه میرفت فک کنم برای همه بچه ها صدق میکنه

من ندیدم اخه خیلی جالب بود به نظرم زیر یک سال راه میفته

همتا اسم خـودمه♥
بچه های خواهرشوهرم که به گفته خودش در گهواره با مردم سخن میگفتند😅🙄😂منم جنین که بودم تو عکس سونوگر ...

خانوادگی فرا زمینی عمل میکنید🤣

منم اگر دوستم خودش میگفت بچه ام این مدلیه باور نمیکردم. این روزا که میزاردش پیش من میره به کاراش برسه خودم میبینم و هر بار پرام میریزه

همتا اسم خـودمه♥
پسرخواهرشوهرم بچگی همه چیز زود شروع کرد دوسال شدشعرمیخوند ولی نمیدونم چی شد کلاس اول افتاد🤦‍♀️

طفلک حتما معلم خوبی نداشته یا تمرکزش خوب نبوده

پسر منم حس میکردم کلاس اول بمونه چون تمرکز نداشت ولی معلمش اینقدر خوب بود که راه افتاد 

همتا اسم خـودمه♥
دختر من 4ماهگی غلت زد 6ماهگی چهاردست و پارفت و نشست یادم نمیاد از کی میگفت مامان اما قبل6ماه بود بعد ...

ماشالله دختر شما هم باهوشه.خواهرانه میگم زیاد جلو کسی از بچت تعریف نکن خدای نکرده نظر نخوره

واسه سلامتی و عاقبت به خیری پسرم یه صلوات از ته قلبتون مهمونم کنید
پسرم۸ماهگی کامل راه میرفت دخترم ۱سالو یک ماهگی تازه تاتی تای میکرد

پسرت خیلی زود راه افتاده الان چجوریه؟باهوشه؟

واسه سلامتی و عاقبت به خیری پسرم یه صلوات از ته قلبتون مهمونم کنید
طفلک حتما معلم خوبی نداشته یا تمرکزش خوب نبودهپسر منم حس میکردم کلاس اول بمونه چون تمرکز نداشت ولی م ...

مدرسه غیرانتفاعی معلمش مجردبود تازه نفس فقط این افتاد آمارش دارم معلم اوکی بود

چی بگم شاید تمرکز باشه

خدایا شکرت