2777
2789
خب فقط مگه سردی مشکله فک کنم شما گفتی شوهرم سرده اونم مشکلش این بوده گرمه بعد شما برگشتی گفتی خب خدا ...

اون در جوابم گفت همون حقته سمتت نیاد 

هی گفت 

جواب خداروشکر اینه؟

فک کن یکی بیاد بگه من حامله نمیشمبعد یکی بگه من حامله ام تند تندم میشم 

من مشکلمو گفتم شوهرم سردهگفت بیا عوضشون کنیممال من گرمههههه گفتم من سوال از سردی داشتم نه گرمی خدارو ...

یعنی چی بیا شوهرمونو عوض کنیم پس طرف مشکل روانی داره که به راحتی میتونه به خاطر همچین چیزی شوهرشو به بقیه بچسبونه! از طرفی هم به خیال خودش خواسته بهت پز بده و تو رو به خاطر داشتن همچین شوهری شماتت کنه. سردی شوهر دلایل مختلفی مثل خستگی، استرس، افسردگی، اعتماد به نفس ناکافی و... میتونه داشته باشه. اول باید دلیلشو بفهمی تا بتونین درستش کنین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابا اینا رختر بچه های ۱۵ سالن مسخره بازی درمیارن فک کن از سر کوه هم اینجا عضون

دقیقا،اول مهر با دیدن اونهمه تاپیک بازشدن مدارس و تبادل نظرا متوجه شدم چقدر کاربر نوجوون اینجا زیاده،فکر کن ما میایم ازشون مشورت میگیریم در مورد بارداری و زندگی زناشویی و...    

‌ ‌تخت خوابت گر طلا باشد و فرشت از حریر؛ بالش وجدان اگر راحت نباشد خواب نیست...

یعنی چی بیا شوهرمونو عوض کنیم پس طرف مشکل روانی داره که به راحتی میتونه به خاطر همچین چیزی شوهرشو به ...

زشته واقعا یعنی شوهر تو ماله من ‌برای من ماله تو 

دیوانه بود

زشته واقعا یعنی شوهر تو ماله من ‌برای من ماله تو دیوانه بود

آره ولی به نظر میرسه هدفش بیشتر پز دادن باشه یعنی ببین من اینو دارم تو نداری. شاتی هم که گذاشتی دقیقا نشون میده که چقدر عقده‌ای بوده و بهت گفته خدا رو شکر که شوهرت سمتت نمیاد. اهمیتی به این روانی ها نده بجاش رو حل مشکلت کار کن چون اگه این مشکل پابرجا بمونه کیفیت زندگیتونو خیلی تحت تاثیر قرار میده

وای خدا

من تو اون ناپیک بودم شما به اون خانم هرزه چرا حرف های زشت خودت نمیبینی

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

هوووف کاش همه این کاربراییی ک تا مشکل داری میان عکسشو میگن تعلیق شن 

انقدر بدم میاد طرف میگه سیاهم اینا میگن ما مثه بزفیم 

میگه شوهرش بد اخلاقه اینا نیان میگن قربونش بشم ماههه 

دیروز تو ی تاپیکی ینفر میگفت من تنگمممم تنگ 😒😒😒😒😒😒

عقذع ای چیزی دارین 

خب صد در صد داری 😂

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️
اون در جوابم گفت همون حقته سمتت نیاد هی گفت جواب خداروشکر اینه؟فک کن یکی بیاد بگه من حامله نمیشمبعد ...

اینا باهم فرق داره ولی حرف شماهم درست نبوده تو هرتاپیکی بالاخره بقیه هم از مشکلاتشون میگن دیگه تندی و دعوا نداره ی کلمه مینوشتی مشکل شما برعکس واسه منه راه حلی ندارم تمام دبگه خداروشکروفلان نداره مشکل بقیه

😝