2777
2789

اینو بخونید و عمق ظلم هایی ک ب دخترا شده رو درک کنید ( اهنگ سورنا)

دختری بود به اسم مریم تو داراب که بسیار زیبا بود و یکی از پسرای کوهستان به نام چکاد روش شهوت داشته و با تهدید ازش میخواد ک رابطه داشته باشه وگرنه موهایی رو میبره و ادعا میکنه برای مریم هست و ابروشو میبره و در نهایت همینم میشه و 

فردا تو بازار یه جنجال خون ، راه افتاده بود تو چنگال شوم 

خبر بی عفتی دختر صحرا ، چکاد ایستاد با چند تار مو 

قلب مریم یه گوشه چکید 

رکاب زخمیه خون نگین 

بعد تکفیر داراب ، واسه مدتی خونه نشین شد 

ننه صحرا غم تو نگاش بود 

میگفت این ننگ باید از ما جدا شه   

* مادر نگام کن دامن من پاکه اون موهای من نبود موهام سرجاشه 

تاکه یک روز داراب (مردم داراب) رو صدا کرد 

عزادارارو نگاه کرد ، شالش رو برداشت ، از حجابش دفاع کرد 

قصه به اونجا رسید که داراب با حیرت ، این گستاخی رو نگاه کرد 

دوباره تکفیرو امضا کرد

ادامه دارد....

سورنا🥲🥹🥹🥹🥹🥹

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رمان ها به دو دسته تقسیم  میشن

یک::بالا👆🏻

دو::به روش خودش پاک کردن

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

فقط تنها کسایی ک این اهنگوگوش دادن متوجه میشن داستانشو اکثرا متوجه نشدن

مریم که میگن پدر سورناس باتوجه به اهنگ مریم توالبوم کویر

پروف عکس شوشومه از کنار برو که برق چشاش اتیشت نزنه 🧿🧿🧿🧿