2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رانا و 206 اینا نخر.

برقیش ب مشکل بخوره بیچاره میشی.

کوئیک و ساینا 1402 بگیر

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

رانا و 206 اینا نخر.برقیش ب مشکل بخوره بیچاره میشی.کوئیک و ساینا 1402 بگیر

وای کوییک ما همون اول ک اومد گرفتیم به یکسال نمیکشه همه جاش صدا میداد تازه هفته ای یکی دوبارم سوار میشدیم 

پسرم 👶🏻 قلبمه ❤️ خدایا شکرت
چرا

ماله ۱۱سال پیشه کارکردشم ک بالاست اونوقت همش باید خرجش کنی بعد ب خودت میای میبینی انقدر خرج کردی هم قیمت رانا پلاس صفر برات تموم شد خب یهو پلاس صفر بگیر 

پسرم 👶🏻 قلبمه ❤️ خدایا شکرت

به کارکردا اعتماد نکن ،اگه تهران داری معامله میکنی خیلی باید حواست جمع باشه طرف حتی ب کارشناسم پول داده مهر میزنه بیرنگ بیرنگ میبری بعد مدتی متوجه میشی رنگ داشته ،شاسی سالم باشه تعمیر جوش نداشته باشه ،با دنده بالا باسرعت یه یه ساعای باهاش برو خودت بشین ببین آمپر توچه وضعیتی میره اگه بالا رفت موتورشو باید ببری نشون مکانیک  بدی ببیتی سالمه ؟من جاتون بودم یه صفر میاوردم باپولت تیبا صفری میتونی بیاری تا دوسه سال روغنشو فقط عوض کنی یا مصرفیاشو 

به کارکردا اعتماد نکن ،اگه تهران داری معامله میکنی خیلی باید حواست جمع باشه طرف حتی ب کارشناسم پول د ...

از همراه مکانیک میخوام بخرم خودشونم کارشناسی میکنن