2777
2789

خیلی بد صدام گرفته امروز باشگاه هم دارم ولی سرماخوردگیم خوب شد فقط صدام گرفته چی بخورم خوب بشم یا بهتر بشع تا غروب؟ 🥲

لطفا برای حل مشکلاتم و رسیدن ب خواسته ام صلوات بفرستین و دعا کنین میگن دعای نینی سایتا زود اجابت میشه    ❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای من چیکار کنم امروز مدرسه نرفتم ،، سرما خوردم ابریزش بینی شدید و گلودرد دارم درسم نخوندم حالم خیل ...

چقد بد هنو ی ماهم از پاییز نگذشته هممون مریض شدیم وضعشه اخه🥲

لطفا برای حل مشکلاتم و رسیدن ب خواسته ام صلوات بفرستین و دعا کنین میگن دعای نینی سایتا زود اجابت میشه    ❤❤
عسل رو بذار دهنت کم کم بذار خودش آب بشه معجزه میکنه عالیه

عسل نداریم چیز دیگه ایی نمیشه خورد؟ 

آب سرد نخوریآب ولرم دمنوش بخوریددانه ی به هم خوبهغذایی آبکی و گرم بخوریدآش سوپ ترخینه

اب سرد متأسفانه چند بار خوردم

دمنوش میخورم امروز ایشالله ک بهتر شم

مرسی 🙏🏼🤍

چقد بد هنو ی ماهم از پاییز نگذشته هممون مریض شدیم وضعشه اخه🥲

وای من پاییز و زمستون میمیرم بخدا، سیستم ایمنی ضعیفی دارم هروقت سرمامیاد دیگه من از اول تا آخرش سرما میخورم از کارو زندگی عقبم🥲وای کاش حداقل اینگل کسل نبودم

وای من پاییز و زمستون میمیرم بخدا، سیستم ایمنی ضعیفی دارم هروقت سرمامیاد دیگه من از اول تا آخرش سرما ...

دقیقا منم همینجوریم خیلی بدنم ضعیفه کوچیک ترین مریضی بیاد من مبتلا میشم پارسال ک همش دکتر بودم و زیر سرم واقعا بده کاش میشد ی کاری کرد