2777
2789

وقتی برنامه‌ریزی میکنم اگه از اون برنامه‌ریزی یه کوچولو جلو بزنم سریع به خودم مغرور میشم و دیگه کلا ادامه نمیدم. نمیدونم این چه دردیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقااااااااااااااااااااا همینه چرا ایطوریه

نمیدونم منم همینو میپرسم 🥲 نوسان زیاد دارم اکثرا به برنامه‌ریزیم عمل نمیکنم وقتی یه روز بتونم عمل کنم از فردا دیگه بیخیالش میشم نمیدونم چه مرگمه

نمیدونم منم همینو میپرسم 🥲 نوسان زیاد دارم اکثرا به برنامه‌ریزیم عمل نمیکنم وقتی یه روز بتونم عمل ک ...

آره منم یه ذره از برنامه جلو میزنم میگم اوکی دیگه پس تا ساعت ۹ همچی تمامه غرور برم میداره همچی رو مرتب میکنم که مثلا جلو افتادم آخرش انجام نمیدم یا لف میخوره

کلاس چندمی؟ تکلیف چی داری که باید انجام بدی ولی اینجایی

اسفند ماه کنکور دکتری دارم. برای تقویت رزومه ام باید کتاب ترجمه کنم ولی چندین ماهه تو فصل دوم گیر کردم نمیتونم تمومش کنم عذاب شده برام با اینکه متنشم آسونه و ترجمه اش زیاد زمانبر نیست

اسفند ماه کنکور دکتری دارم. برای تقویت رزومه ام باید کتاب ترجمه کنم ولی چندین ماهه تو فصل دوم گیر کر ...

اوهوم خوشبحالت که گذروندی دیگه بیشتر راهو من هنوز اول راهم هفتمم معدل دوران راهنماییت چندبود؟

اوهوم خوشبحالت که گذروندی دیگه بیشتر راهو من هنوز اول راهم هفتمم معدل دوران راهنماییت چندبود؟

نوزده و نیم اینا بود تو یه مدرسه نمونه دولتی ولی ما هفتم هشتم نبودیم اول، دوم و سوم راهنمایی داشتیم اون موقع

چه خوب چقد درس میخوندی که به این معدل رسیدی

من راهنمایی و دبیرستان رو تو مدارس نمونه خوندم. شرایط مدارس نمونه خیلی با مدارس دولتی فرق میکنه و اگه نمره مثلا 18.5 میگرفتی شاگرد بیست و پنجم کلاس میشدی. همه چی رقابتی بود. کلی کتاب سطح بالا میخریدیم دو روز تو هفته از هفت صبح تا پنج عصر کلاس داشتیم خیلی فشار روانی و درسی داشتیم. بعضی معلما کلاسا رو بر اساس گروه میچیدن گروه آخر گروه دانش آموزای ضعیف بود همش تحت فشار بودی که مبادا تو اون گروه بیفتی و آبروت بره عذابی بود برای خودش. تو خونه هم که مجبور بودیم همش درس بخونیم زندگی نداشتیم