2777
2789
عنوان

وای چه حرفایی زدم من🤦‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 588 بازدید | 52 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توهمچین حرفایی نزدی 

خودتم خوذتو ببخش و تمومس کن

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
اونوقت که می‌گفت دوست دارم و ازن خوشم میاد بعدش چند نفر از آدم های مطمعن به خانوادم رسدندن که اوکی ن ...

اون خودش خول بوده ناراحت نباش..بالاخره یه خون تو رگاتونه  

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

الان که دیگه گذشته با فکر کردن بهش خودتو اذیت نکن

اصن گیریم که با هم ازدواجم میکردین وقتی میدونی همه چیزو برا دیگران میگفت خب اذیت کننده میشد دیگه

از این به بعدعاقلانه رفتار کن تا هرکسم حرفاشو شنید اصن جدی نگیره

اگر زمانی حق انتخاب داشته باشم برای دلیل مرگم قطعا بخاطر زیبایی یک هنر خواهم مرد؛)
حرفای عادی و نرمالی زدی...پسر عموت خاله زنکه تقصیر تو نیست...چون این حرفا بین همه دختر پسرا هست... خ ...

خیلی نا راحتم بابتش حس میکنم خیلی بچه گونه بوده رفتارم برای دختر ۲۰ ساله مخصوصا اینکه پشت سر کلی جلو فامیل پدری منو سوژه و مسخره کرده بود در حالی که من واقعا جز فانتزی هام بود این چیزا